Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiút is zavar az hogy a lányok többsége alkalmatlan együttélésre, meg anyukának?
"a szopás az jól megy."
De ha nem menne jól, akkor az lenne a baj, és azonnal szaladnál egy másik nőhöz - a gyermekeid anyja mellett.
Tudok főzni, takarítani, sőt még az itthoni 'férfi' munkákhoz is értek (eldugult lefolyó, felújítás, szerelés stb), ezek mellett nagyon magas a libidóm és garantálom, hogy úgy leszopnálak, hogy örökre emlékeznél rám. Nem járok bulizni, nem iszom alkoholt. Csak dolgozom, edzek, próbálom magam pszichésen fejleszteni folyamatosan. Szeretem a gyerekeket is, de sajnos csak addig, amíg nem az enyémek...
Nem szeretnék gyereket, megvan az oka természetesen. Remélem találok majd olyan férfit, aki ezt elfogadja és nem az az élete célja, hogy a génjeit örökítse.
Ne haragudj már, de amíg a pasik csak dugni akarnak, drogoznak isznak buliznak és ha bele is mennek kapcsolatba, akkor is össze vissza csalnak...addig kinek szüljek én gyereket?:D
Ember szerintem sokkal kevesebb az olyan férfi, akinek szülni lehetne, mint az a nő, aki valójában szeretne gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!