Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet csaj nélkül élni? 20éves vagyok 188cm 60kg magas vékony srác hizasra alkalmatlan Nem vagyok a csajok kedvence nem volt még barátnőm Tenyleg csak az izmos sracoknak lehet baratnojuk? Es meddig lehet baratnő nélkül bírni?
Nem, nem csak az izmos pasiknak lehet barátnőjük. Ha körbe néznél az utcán akkor látnád hogy minden fajta testalkatú ember megtalálja a párját.
Nem kell nő nélkül élni, hanem rá jönni mi az oka annak hogy nincs barátnőd. Valószínűleg gátlásos vagy, önbizalomhiányos, csendes, nem tudsz rendesen kezdeményezni látszik rajtad hogy nem vagy magabiztos.
Én 190 vagyok 120 kg és izmos..még sincs barátnőm 3 éve (bár ez saját döntésből van) nekem nem is hiányzik annyira max a szex.
Egy csomó gond van a nőkkel...az én idegrendszeremmel inkább ne játszanak,mert robbanok mint a bomba :D
190/70 vagyok, mindig volt barátnőm, szépek és normálisak. Neked is menni fog.
28/F
tényleg nézz szét az utcán, és látni fogod, hogy a a csúnya/kövér/sovány/csóró (szóval nem előnyös tulajdonságú) embereknek is szokott párja lenni..
lehet, hogy könnyebb egy izmos palinak becsajoznia, de az nem jelenti, hogy neked lehetetlen lenne. nem a küldlsőd gátol, hanem az agyad, viselkedésed
Köszönöm a visszajelzéseket!
Igen nincs önbizalmam se nagy dumam igazabol nem tudok tartosan beszelgetni a csajokkal
Nincs mar kedvem ismerkedni se mindig kudarc lett a vege
Az alakom pedig kb egy 14eves srace alacsony a zsirszazalekom egy vekony csajnak vastagabb a karja mint nekem
amúgy ha ennyire nagyon zavar, akkor bár nagy erőbefektetéssel, de tudnál izmosodni/hízni. persze nagyon szigorúan oda kellene figyelni az étrendedre és edzeni, de nincs olyan, hogy nem tudsz hízni. de, tudsz rohadt sok munkával.
keresned kellene egy jó személyi edzőt, aki tud segíteni az étrendben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!