Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége miért alkalmatlan arra, hogy egy megbeszélt találkozót magától lemondjon?

Ez nem új dolog ám !
Régebben is volt,általában olyan, hogy a randi helyszínén valahonnan kukkolt és ha nem tetszett neki a pasi, akkor eltűnt,felszívódott.
Általában ma akkor jellemző,ha valaki többel is ismerkedik.Ezt hallottam többektől,akiket így vágtak át.
Vagy szól, amikor a találkozó előtt fél órával megírom, hogy elindultam. Miközben már előző nap is pontosan tudta, hogy nem fog eljönni, de magától nem képes közölni. Mondjuk melegeknél a kuka viselkedés minden téren megfigyelhető.

Kerdezo egyetertek. En is jartam igy. O ir ram, hogy kivan mert jo volt multkor is, o mondja, hogy neki mikor alkalmas, en szabadda teszem magam, hely adott erre talalkozo elott egy oraval siman eltunik, nem is ir/valaszol. Aztan par het mulva megjelenik mintha misem tortent volna.
Konkretan par napja volt ilyen. Tiltottam a p.csaba.

Megfigyelésem szerint ezt mindíg a titkos Amálkák csinálják.
Akinek kint van VALÓS profilképe, nem ilyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!