Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért fontos más embereknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos más embereknek az, hogy kit szeret az ember?

Figyelt kérdés

Olyan családban nőttem fel, ami úgy van vele, hogy mindenki azt szeret akit szeretne és nekünk külső szemlélőknek nincsen jogunk megmondani azt, hogy egy adott illető kit szerethet és kit nem. Így amikor megtudom valakiről, hogy meleg, akkor sem kezelem máshogy, ugyanis ugyanolyan érző lény mint, én csak nem az ellenkező nemet szereti.

De mostanában azt veszem észre, hogy az emberek meg akarják mondani más embereknek, hogy kit szeressenek és hogyan. Szomorú ezt látnom. Mi zajlik le ilyenkor az ilyen beállítódású emberek fejében

jan. 15. 01:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
98%
Maradjunk abban hogy Magyarban több a családos homoszexuális apuka, mint aki felvállva éli meleg életét.
jan. 15. 13:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Személyes példámból kiindulva a homofób apák nem feltétlen tudják megmondani, hogy pontosan mi zavarja őket abban, ha a fiúk meleg. Nekem tudja apám, hogy meleg vagyok, azonban a sorozatos ordibálás, alpári viselkedésen felül nem tudott ésszerű érvet mondani mi pontosan a baja ezzel, pedig sokszor kérdeztem.

Egyrészt ott lehet a gyerek téma is (habár heteroként sem kötelező a gyerek), másrészt pedig inkább a "mit szólnak mások" érv, amit előrébb helyez a saját gyereke boldogsága elé. Jó egyetemre járok, jó munkám van, ami által el tudom tartani magam, normális párom van, tehát tényleg semmi szava nem lehetne. Bár egy fél éve csak felszínes kapcsolatom van apámmal, heti 20 mondatot beszélünk, már nem engedek neki teret az érzelmi zsarolásához.

Szóval én sem tudom megtippelni, hogy mi zajlik le ilyenkor az emberek fejében, de elég nagy probléma szerintem, hogy a mai napig nem jutottunk el oda, hogy legalább leszarnánk a másik életét és nem beleszólnánk.

jan. 15. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A szégyen

Lehet hogy magát okolja mert a fia meleg lett

Meg azt se akarja hogy a kollégái megtudják és amitt is szégyenkeznie kell, meg mivel hetero ferfi igy ebbol adodoan nem ertheti hogy egy ferfi hogyhogy nem a noket szereti

Munkahelyen egy meleg sractol azt kerdezte naponta tobbszor egy masik srac hogy lehet a fa**t szeretni?

Ugyse tudod megmondani neki

Ugyse fogja megerteni sose

jan. 15. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!