Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos más embereknek az, hogy kit szeret az ember?
Olyan családban nőttem fel, ami úgy van vele, hogy mindenki azt szeret akit szeretne és nekünk külső szemlélőknek nincsen jogunk megmondani azt, hogy egy adott illető kit szerethet és kit nem. Így amikor megtudom valakiről, hogy meleg, akkor sem kezelem máshogy, ugyanis ugyanolyan érző lény mint, én csak nem az ellenkező nemet szereti.
De mostanában azt veszem észre, hogy az emberek meg akarják mondani más embereknek, hogy kit szeressenek és hogyan. Szomorú ezt látnom. Mi zajlik le ilyenkor az ilyen beállítódású emberek fejében
Mert ferfiatlannak es undoritonak tartjak ha egy ferfi egy masikkal szexel
Meg egy apanak nehez elfogadnia ha a fia egy masik fiuvan van egyutt
Nem tudja felfogni hogy lehet nem a nokhoz vonzodni
Munkahelyi sztorikat tudnek meselni
Volt itt egy meleg srac
Na amikor kiderult rola onnan pokol volt az elete
Mindig azt kerdezgettek tole hogy szexelnek a baratjaval
“És tenyleg bedugja a seggedbe a farkat?”
“És tenyleg szopjatok egymas farkat?
Ezeket kerdezgettek tole egesz nap
Fonokok is csak rohogtek rajta
De nemsokaig dolgozott ott, par nap utan kilepett
Mert a pasik beleképzelik magukat a helyzetbe és mivel nem tetszene nekik ezért a másik is "undorító"
A nőket nem is érdekli
A 2-es válaszhoz írnék egy kis kiegészítést. Jómagam csak három apukát ismerek, akik fiúk és férfiak farka után vágyakoznak és rohangálnak.Nyilván a gyereke sem tudná elviselni,ha apuciról kiderülne ami ugye titkos...
És rengeteg apuka és férj kínlódik, mert farok és fenék az igazi vágyuk,csak nem élhetik meg,vagy nagyon nehezen.
Szemellenzőt lehet ám levenni minden kioktatónak !
Én most nem a biszex apukakrol beszeltem hanem a hetero apukarol
Az hogy o nem elheti meg de a fia igen es irigykedik ra már ha a fia meleg lesz az egy masik tema
Most a hetero apukakrol van szo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!