Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroként kérdezem: Egy homoszexuális férfit egyáltalán nem tud felizgatni egy nő? Vagy ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Annyi csúcs bomba nő van a világon. Ha az egyik elkezdené szopni vagy engedné, hogy seggbe dugja akkor fel sem állna neki??dec. 31. 00:10
11/16 anonim válasza:
Nem tud. Hasonlóan ahhoz, hogy egy heteró férfit sem tud felizgatni egy másik férfi, bármilyen bombafiú legyen is.
12/16 anonim válasza:
A melegek általában ránézésre meg tudják állapítani, ha egy nő szép (pontosabban, ha egy nőt szépnek talál a legtöbb ember, mivel nyilván szubjektív ez, hogy kinek mi a szép), illetve, hogy ha egy nőt a (hetero) férfiak zöme vonzónak lát. Sőt, ők maguk is találhatják szépnek ezeket a nőket, de nem a szexuális vonzódás értelmében. Hanem inkább úgy, mintha egy kutyát tartanának szépnek. Mert egy kutyát vagy kisállatot is tarthat bárki szépnek, mégsem kívánja meg őket szexuálisan.
13/16 anonim válasza:
nőre nem áll fel, de ha bárki szopja a szerszámot előbb utóbb be izgulok ha jól csinálja
14/16 anonim válasza:
9-es, én a nőkkel vagyok így, nem értem, hogy tud egy férfi nem vonzódni hozzájuk. Imádom a női testet, olyan sima, a punci is olyan jó... lapos, egy kis rés van rajta, kilógnak a kisajkak, nyami!
15/16 anonim válasza:
Melegként nem vonz a női test, persze szép arc, szép test esetén megjegyzem h szép. Viszont ami felizgat az a férfi test.
16/16 anonim válasza:
Ahogyan írtad: egyáltalán nem. A mell kifejezetten taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!