Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteroként kérdezem: Egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroként kérdezem: Egy homoszexuális férfit egyáltalán nem tud felizgatni egy nő? Vagy ez hogy működik?

Figyelt kérdés
Annyi csúcs bomba nő van a világon. Ha az egyik elkezdené szopni vagy engedné, hogy seggbe dugja akkor fel sem állna neki??
tegnapelőtt 00:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Visszakérdezek, mint hetero.

Téged izgatna, ha egy pasi elkezdene szopni, vagy engedné, hogy seggbe dugd?

Ugyanez a helyzet a melegeknél.

tegnapelőtt 00:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Megfordítom a kérdést: annyi csúcs bomba férfi van a világon. Ha az egyik elkezdene leszopni vagy engedné, hogy a seggébe rakd, akkor sem állna fel?
tegnapelőtt 00:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem rád vagyok kiváncsi hetero férfitársam. Eddig én is eljutottam fejben hogy megfordítottam a helyzetet. Arra vagyok kiváncsi hogy ez tényleg így van náluk is? Legyen mondjuk egy férfiasan kinéző nő. Soha semelyik nő sem vonzó számukra?
tegnapelőtt 00:25
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
A történelem során elég sok példa van arra, hogy melegek házasságot kötöttek nökkel (társadalmi kényszer miatt) és gyereket nemzettek. (Azt hiszem ez egyértélmü válasz a kérdésedre. És nem biszexekröl van szo!)
tegnapelőtt 00:58
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Melegként mondom, hogy abszolút nem tud beindítani semelyik nő az egész világon. Nem véletlenül tartom magamat melegnek. Ha fel tudna izgatni valamelyik akkor nem meleg lennék hanem biszex. Nem is értem mi ebben az olyan hihetetlen, hogy vannak olyanok akiknek nem ugyanaz a nem jön be. Remélem a válaszom megerősít abban, hogy tényleg nem tudunk nőkre izgulni.

Különben meg elég lett volna arra gondolnod kérdező, hogy ha képesek lennénk nőkhöz vonzódni akkor közülünk vajon mennyien tartanának ki amellett, hogy üldözöttként éljék le az életüket, ráadásul úgy, hogy sokkal kevesebb potenciális partnerük lehet a saját neműekből. Mégis ki lenne olyan elvetemült mazochista, hogy egy kellemetlenségekkel teli életet válasszon magának? A múltban igen kegyetlenül bántak velünk a melegségért. Egyes helyeken még kivégzés is járt érte.

tegnapelőtt 03:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Meleg férfi vagyok. A nők számomra emberek csak és ennyi. Jól megvagyok velük,munkatársakként, szomszédként vagy bárhol.De semmi több, mint test,egyáltalán nem izgatnak fel,sőt.

Érdekes módon,sok nő bepróbálkozott már nálam,olyan,akik után más férfiak loholtak.

Az egyik,harmincas,jó kinézetű nem bírta ki és rákérdezett :

" Ugye, te meleg vagy ? Nem létezik,hogy egy férfi ennyire átnézne rajtam".

Megmondtam, igen,meleg vagyok és ennyi.Onnantól kezdve abbahagyta a nyomulást, megmaradt a munkatársi jó viszony.

Lényegében az a fő,hogy mindenki elfogadja,aminek született. Éppen ezért nem csípem a kíváncsi heterókat, a megjátszós családapákat,férjeket, akik többek között ezen a fórumon is farok után áhítoznak. És élnek díszletek között, esetleg évekig, közönnyel vagy undorral - nő és család mellett.

tegnapelőtt 05:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem izgatnak fel
tegnapelőtt 06:26
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Soha egy csaj nem nyomult rám a munkahelyen, meg jóformán sehol se, pedig heteró vagyok.
tegnapelőtt 06:43
 9/15 steven95 ***** válasza:
94%
Semmilyen formában nem izgat fel nő. És igen, a világ legcsodálatosabb teremtett dolga a férfi test, és hitetlenkedem hogy van olyan ember/férfi aki ne lenne oda érte. Komolyan a legszebb és legegyszerűbb a melegségben naponta látni eme testek gyönyörűségét és ábrándozni róluk, meg nem csak ábrándozni, hanem minél közelebb kerülni és felfalni.
tegnapelőtt 07:30
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Meleg vagyok és idősebb már,

20as éveimben igyekeztem heteró lenni, volt 10/10es barátnőm barátaim iszonyat irigyek voltak tényleg bomba volt a lány

Akkoriban bármilyen surlodásra ingerlésre felállt, így meg tudtam dugni de semmi élvezet nem volt benne, nem kívántam főleg 20perc után Újra kezdeni.

Soha nem kezdeményeztem a szexet egy nyűgnek éltem meg.

Bár hozzáteszem van heteró haverom aki 20éve nem dugta meg a feleségét mert 2gyerek után az bezárta a punciját, és nem kell neki több szex az életben.

Vissza térve, egy fesztiválon a barátnőm valahol a háttérben, én meg egyedül, odajőtt egy hegyomlás srác aki érezhetően meleg volt, beszélgettünk általános dolgokról - nekem úgy állt a vesszőm végig majd szét durrant ott helyben lesmároltam volna a srácot iszonyat izgatott. Utána már nem volt kérdés bennem, meleg vagyok és férfiakat akarok dugni akik nagy darabok, férfias férfik.

20év távlatában most az a nő simán elfogadná a nyitott házasságot velem, ő ajánlaná fel. Ebben biztos vagyok.

De soha nem tudtam úgy megdugni hogy kívánjam, falhoz csapjam letépjem a bugyit róla és megbaszam. Mindenhez hozzá kell tenni én AKTÍV vagyok az azt jelenti én férfi szerepben vagyok az ágyban.

Egy PASSZÍV nem tud megdugni se nőt, se férfit. Áll nekik a pöckük, de kB. Bele halnának lelkileg ha berak azt bárkibe is.

És nem akarlak ösze zavarni de ma már ott a Side - ami nekem is kicsit rejtelem ők csak kizárólag orálisan kényeztetik egymást, semmi más szóba nem jöhet náluk férfiaknál nőknél egyaránt.

És mielőtt megkérdeznéd ez régebben is így volt a nagyapám idejében is. Csak az emberek hallgattak, vagy hamarabb lettek öngyilkosok minthogy ilyen dolgokról beszéljenek, nagyanyám lenne 90éves az ő fiatalkorában nem is voltak erre szavak nem tudta volna elmondani.

tegnapelőtt 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!