Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ha lenne lehetőségete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ha lenne lehetőségetek megváltoztatni a szexuális irányultságotokat, és heteroként élni tovább, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szóval, ha felkelnél és hetero lehetnél, már a nőkhöz vonzódnál. Akarnád, vagy sem?

2021. dec. 24. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Nem változtatnék, mert boldog párkapcsolatban élek.
Változtatnék, főleg társadalmi nyomás miatt.
Változtatnék, hátha lehetnének saját gyermekeim, családom.
Nem változtatnék, csak mert nem akarok nőkhöz vonzódni, megszoktam hogy a pasik tetszenek.
Változtatnék, mert úgy érzem a nőknél több esélyem lenne, mint most a pasiknál.
Nem változtatnék, mert úgy érzem a nőknél kevesebb esélyem lenne, mint most a pasiknál.
Egyéb
54 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Én változtatnék, azért, mert még nincs senkim és még nem coming-outoltam senkinek sem.

Bár csak ilyen egyszerű lenne, hogy csak kérni kéne...

Évek óta próbálok rájönni arra, hogy ki vagyok én valójában, de eddig mindhiába. Nehéz bármit is létrehozni, ha annak az alapja csak a puszta, jövőbe fektetett remény.

2021. dec. 24. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Hiába soha nem volt semmiféle olyan érintkezésem az azonos nemmel, meg már le is tettem róla hogy esetleg valaha is legyen, annyira a személyem része, hogy nem tudnám elképzelni másképp.

2021. dec. 24. 19:30
 3/14 anonim válasza:
100%

Ugyan én Pánszexuális (vagy bi,még én sem igazán értem magam) vagyok,nem változtatnék.

Egyszerűen annyi Feminin vonásom,tulajdonságom,jellemem van hogy nőt biztos nem találnék magamnak. Bár adott esetben vonzódhatok hozzájuk is,egynek sem jön be hogy majdnem úgy viselkedem mint egy csaj,csak himbilimbi van a lábam között. (Nem,nem vagyok transznemű,szeretem a micsodámat)

2021. dec. 24. 22:44
 4/14 anonim válasza:
100%

#3-as vagyok

Elfelejetettem hogy ezen soha nem változtatnék mert így szeretem magam

2021. dec. 24. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Nincs az az isten, hogy puncit nyaljak
2021. dec. 25. 00:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én melegként maximum bisexre váltanék. Azért egy saját gyereknek nagyon örülnék.

De a fiúk meg hiányoznának az életemből, nem bírnám nélkülük.

2021. dec. 25. 00:26
 7/14 anonim válasza:
100%

Szerintem ha ez így működne, nem lennének melegek, mert mindenki a társadalmi nyomás miatt változtatna. Meg úgy őszintén, ha ez az akaraton múlna, ki akarna a saját neméhez vonzódni, ha a társadalom elítéli, meg úgy alapból is?

Én úgy gondolom, inkább azon kéne lenni hogy törekedjenek az emberek (már akinek nem sikerül) arra, hogy így is boldog, teljes életet tudjanak élni.

Én nem változtatnék, hisz így vagyok boldog, így vagyok Én. Ebben élek, és ebben is fogok élni.

2021. dec. 25. 02:37
 8/14 Kaname90 ***** válasza:
100%
Én nem lennék más, nem mások miatt születtem meg h mások elvárásainak megfeleljek, aki pedig igen az legyen robot és éljen úgy ahigy mások eloirjak, tulajdonképpen én elvagyok így is, és nem szeretnek változtatni mert ez vagyok én es ennyi
2021. dec. 25. 06:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát az életemet biztos megegyszerűsítené, nem kéne titkolózni és társai.

Habár én elég átlagos férfi vagyok kinézetileg meg viselkedésileg, egyetértek #3-mas sal, főleg azért mert még heteroként is aknamező a társadalmunk, nem szeretheted ezt meg azt mert az nem elég "férfias" és elég idegesítő.

Inkább azt szeretném hogy a társadalom legyen elfogadóbb minthogy a szexualitásom változzon.

2021. dec. 25. 19:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem változtatnék semmit. Ha 58 évig jó volt nekem így, akkor miért változtassak rajta? Kamaszként is így gondoltam, pedig akkor még a jelenleginél is rosszabb volt ennek a témának a kezelése. Most pedig kezdünk ehhez visszatérni.
2022. jan. 23. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!