Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ha lenne lehetőségete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ha lenne lehetőségetek megváltoztatni a szexuális irányultságotokat, és heteroként élni tovább, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szóval, ha felkelnél és hetero lehetnél, már a nőkhöz vonzódnál. Akarnád, vagy sem?

2021. dec. 24. 18:33
1 2
 11/14 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Én nem szeretnék megváltozni. Szeretek meleg lenni. Melegként

sokkal izgalmasabb az életem. És olyan jó érzés hogy én nem "függök" a nőktől mint a hetero pasik többsége. És nem tudnak manipulálni a kis praktikáikkal sem. Az elvárásokat meg a normákat lesz@rom. Úgyhogy ha lehetne és még fizetnének is érte akkor se lennék heteró.

45f

2022. jan. 24. 07:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsétlenek sajnos utálják a nőket!ìgy teljesen esélytelen minden😥
2022. márc. 3. 19:16
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a melegek azt se tudják, hogy ki az az Agnetha Fältskog! Persze ha megtudnák, egyből heterók lennének!😃
2022. márc. 3. 19:17
 14/14 Lacás1976 ***** válasza:
85%

Nem kell minket sajnálni nekünk igy jó!

Megnéztem pár képet kiváncsiságból Agnetha Fältskog ről kb. annyira inditott be mint egy lámpaoszlop. Örüljetek heterók hogy több nő marad nektek....

2022. márc. 3. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!