Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok, akik heteróként kezdták a fiatal éveiket, hogy alakult ki a homo, mit éreztetek, történt valami dolog, ami egyértelműen megváltoztatta a nemi identitásodat? Titkoltad? olt lelkiismeret-furdalásod?
Aki hetero az nem lesz bu zi
Olyan nincs hogy valaki heterokent kezdte
Az mar alapbol biszex volt
Nincs ilyen hogy kialakul.
Olyan van hogy felismeri.
Eleinte csak barátnőim voltak ,úgy ismertek ,hogy a legyet is röptében......aztán egy pár ágyában találtam magam ahol a srác minden alkalommal egyre többet foglalkozott velem amit nagyon élveztem! Eljutottunk odáig,hogy egymást is dugtuk a csaja előtt ,majd volt mikor a barátnője nélkül is szexeltünk!
Fokozatosan ,de elhagytam a női nemet, egy idő után nem kívántam csak a pasikat!
Ez úgy kb 2év alatt alakult ki bennem amit nem titkoltam ,felvállaltam és azóta melegként élek....
Ez nagyon nem így működik
Ez nem alakul ki. Lehet valaki magára kényszeríti bizonyos okokból hogy hetero/meleg de attól még nem lesz az. Mondhatja azt hogy neki már elege van az egyik nemből ezért a másikkal lesz de ha nem vonzódik hozzájuk sehogy akkor nem lesz teljesen boldog. Lehet szereti de nem úgy.
#kérdező
csak saját tapalasztból írhatok, biszex transznemű vagyok
volt szexuális kapcsolatom nővel ês férfival is de a szexben mindig is a "női szerepet" preferáltam, csak így tudtam önmagam lenni közben
nem volt "felismerés” vagy "váltás" csak mindig alakult
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!