Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő biszex fiú lelkifurdalása ellen mit lehet tenni?
A fiú akivel ismerkedem biszex, de nagyon az elején van.
A szex után és miután eljöttem tőle lelkifurdalása volt, össze volt zavarodva és furán érezte magát.
Hogyan tudnék segíteni neki? Keressem most (pár napja nem találkoztunk)?
Ti voltatok ilyen helyzetben?
Mivel tudnék könnyíteni a helyzetén?
Mert olyat tett ami nem helyes. Első alkalmak egyike, hogy pasival szexelt és nem csajjal.
Konzervatív nevelést kapott, ezért mindig próbálta elfojtani az érzést.
Ahogy a 3. írja, idő-türelem.
Szerintem keresd bátran, de ne nyomulósan.
Köszönöm!
Az idő az mégis mennyi kb? Hónapok? Hetek?
hogyan keressem, nektek mi segített volna akkoriban, mikor ilyen problémák voltak? Hol a nyomulásban a határ? Nekem nem mennek ezek a dolgok, minden amit tudok a kommunikációról azt csak olvastam és gyakoroltam, de nem vagyok ebben jó.
Amúgy értelmes és kommunikatív (erről is beszéltünk, nehezen megy neki, de azt mondta, jól esett elmondani valakinek amit belül érez a biszexualitással kapcsolatban).
Bővel 18 fölött vagyunk, mindketten a harminc fele vezető ösvényt járjuk, lassan a célba érve.
"Az idő az mégis mennyi kb? Hónapok? Hetek?"
Inkább évek. De minden eset egyedi. Amíg nem fogadja el magát teljesen ez az érzés meg is fog maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!