Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát, a fiatalok ennek az ellentétjét bizonyítják
Még a heteró lányok is leszbisen viselkednek kicsit.
Én annak örülnék , ha nem lennének egyáltalán sem biszex nők, sem meleg férfiak , hanem minden ember tisztában lenne a saját nemével , a férfi az legyen férfi , még a nő az legyen nő és ne egymáshoz vonzódjanak az azonos neműek !
Szexuálisan is egészséges embereket kívánnék !
4 és 5 !
most ezzel azt akarjátok mondani , hogy ez a normális életforma, amikor ennyi azonos nemű ember vonzódik egymáshoz szexuálisan ?
Attól, hogy valaki azonos neműhöz is vonzódik, még nem lesz más a saját neme... Ekkora idiótát mint te vagy. Máskor kevesebbet piálj.
Erről voltak kutatások, nagyon sok résztvevővel, elég egyértelmű, hogy biszex fiú több van, mint biszex lány.
Utolsó megjegyzésed meg full értelmetlen.
Nekem mindegy , hogy ki és mit csinál , én csak azt tudom , hogy én férfi létemre inkább simogatok meg egy szép női testet , mint hogy egy másik férfi tatét kívánjam !
Csak sajnálni tudom azt , aki ettől eltérően gondolja !
És ezzel én nem megalázom a biszex és leszbikusokat , persze hogy ettől még ők is lehetnek ugyanolyan átlag emberek , mint bárki más , csak a véleményem szexuális téren más .
8
Az, hogy te mit tapasztalsz nem egy kutatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!