Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy sok ezer fős német kutatásra hivatkozok, amit főleg fiatalok körében végeztek. Ha lesz rá időm, szívesen elő is keresem, bár van már legalább 2 éve, hogy olvastam.
Te eddig "nagy bölcsen" annyit tudtál kinyögni, hogy a hetero lányok is leszbisen viselkednek, ami továbbra is ökörség.
Jaja, ez olyan mint a hit a bibliában. Nem látod, de te ebben hiszel
Én viszont látom és tapasztalom hogy a lányok sokkal leszbisebbek egymással, és gyakori is nagyon a biszex lány.
Ez a különbség a tudomány és a hit között
13
Ez a különbség a hit és a hibás általánosítás között. Ha tudományos akarsz lenni, akkor statisztikailag helyesen kell eljárnod, reprezentatív mintát kell venned, minél különbözőbb hátterű emberekből, stb.
Az, hogy "látom, hogy leszbisen viselkednek, biztos több a biszex csaj mint srác" az rohadtul nem tudományos.
Látom és tapasztalom hogy igazam van, a fiúknál kevesebb.
Szóval azért annyira nem hülyeség.
Ajh hagyjuk mar a statisztikakat. 1) van mindket nemre biszex statisztika, egyszer (resztvevoktol fugg) tobb noi biszex jon ki, maskor meg tobb fiu.
2) vilagi szinten sose tudjuk meg, hanyan es milyen elosztasban vannak biszexek, mert a legtobb az arnyekban el.
3) valoszinu minden orszagban, vagy telepulesen mas mas adat jon ki.
Na de a kérdező ezt tapasztalja, ne vonjuk már kétségbe, hogy a tapasztalata maga az igazság. Meg hát biztos erre veri, milyen lenne már szegény csórinak, ha kiderülne, hogy nem igaz 😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!