Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Jó lenne ha annyi biszex fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lenne ha annyi biszex fiú lenne mint amennyi lányban?

Figyelt kérdés

2024. jan. 30. 19:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%

Valaki megjegyezte, szerinte egészségtelen a biszexualitás illetve a homoszexualitás.

Az illető vajon mivel magyarázza, hogy az etológusok kutatásai szerint minden emlős állat biszex? Őrájuk még csak azt se magyarázhatod be, hogy "propaganda agymosás áldozatai" volnának...

Ennyi erővel a maszturbálás is homoszexuális, vagy biszex hajlamot feltételezhetne, hiszen a saját nemeddel (azaz önmagaddal) csinálod... Férfiként faszt fogsz a kezedben (a sajátodat). A hetero nő meg puncit fogdos (a sajátját, például).

Hangsúlyoznám: számomra az is egészséges, ha valaki az ellentétes neművel csinálja és az is, ha ellentétes neművel. Én pl biszex férfi vagyok.

Még valamit megkérdeznék az illetőtől: mit gondolsz, az interszexuális mit csináljon?? Erre még nem gondoltál? Interszexuális (hermafrodita) az, akinek természetadta (mutáció általi) módon egyszerre van a lába között mindkét nemnek a nemi szerve. Az szerinted selejt? Vagy az homoszex, biszex, vagy pedig heteroszex hajlamú, ha pl nővel csinálja, vagy amikor férfival csinálja?

2024. jan. 31. 17:53
 22/33 anonim ***** válasza:
77%

ELÍRTAM, bocsánat, korrigálom előző sorom:

Hangsúlyoznám: számomra az is egészséges, ha valaki azonos neművel csinálja és az is, ha ellentétes neművel.

2024. jan. 31. 17:54
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fiúk között még több is van. Csak társadalmilag kevésbé elfogadott két férfi szerelme ezért nem vállalják fel, vagyis nem is tudod a többségről.
2024. febr. 1. 06:59
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
#23 Egyetértek.
2024. febr. 1. 07:42
 25/33 A kérdező kommentje:
23 szóval ez megint csak olyan mint a hit. Ha nem látod, akkor meg ne állítsd ezt. Ilyen egyszerű
2024. febr. 1. 08:07
 26/33 anonim ***** válasza:
61%
#25 Meleg férfiként nagyon jól látom..
2024. febr. 1. 08:26
 27/33 anonim ***** válasza:
74%

Itt van egy KSH kimutatás Magyarország népességének nemek szerinti megoszlásáról. Eszerint több a nő, mint a férfi. Kb 5, 10 százaléka az összlakosságnak a bi/meleg/leszbikus. Ez ilyen arányban található a nemek szerinti felosztásban is. Az már a társadalmi elfogadáson múlik, hogy több nő mer a saját nemű partnerével a nyilvánosság előtt megjelenni, kéz a kézben sétálni, csókolózni, mint a férfiak.

Így statisztikailag, és látszatra is valóban több lehet a biszex nő, mint a férfi.

2024. febr. 1. 08:30
 28/33 anonim ***** válasza:

#27 vagyok.

Véletlenül lemaradt a KSH táblázat. Pótolom!

[link]

2024. febr. 1. 08:32
 29/33 anonim ***** válasza:
94%
Viszont ha arányaiban nézzük akkor férfiaknál a jellemzőbb.
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

5-10 százalék között csak a homoszexuálisok aránya van, biszex ennél jóval több.

1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!