Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok ismerkedni, ha inkább az idősebb (40+) férfiak érdekelnek? 20/F
Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 02:06
2/39 anonim válasza:
Írj. Jóval meghaladom a kort...:D
4/39 anonim válasza:
Én idősebb vagyok 40-nél.aktiv vagyok
5/39 anonim válasza:
Szerintetek lehetséges, hogy egy húsz éves fiú viszonyt kezd egy negyvenessel, és az nem szexkapcsolat, hanem komoly?
Nálam ez úgy nézett ki, hogy 20 évesen 40 éves pasim volt...abszolút csak a szexben és a hobbinkban volt közös pont semmi másban nem. Én az iskolapadból éppenhogy kikerülő, majd máshol visszaülő fiú voltam, ő egy sok éve dolgozó férfi. Most, hogy eltelt húsz év, már meg tudom érteni miért nem működött ez az egész. Túl mások voltunk, túlontúl másféle életet éltünk.
6/39 anonim válasza:
Én is egy 40+ős aktív pasi vagyok ...és én is elcsodálkozom hogy van olyan hogy valaki aki 20as éveiben járó fiatal ,egy 40+os pasival jön össze.Mondjuk még egy egyéjszakás kalandra el tudom képzelni.de attól még elképzelhető.én úgy tapasztalom ,hogy még a 28-35 ös korosztálynál is necces a magam 48éve
7/39 anonim válasza:
Én 64 éves, full passzív vagyok. Nem tudom elképzelni, hogy 20 éves fiúk keféljenek szopassanak
8/39 anonim válasza:
Én 30+os ként a 40+os korosztály keresem dolgokra.
9/39 anonim válasza:
6 os válaszoló
Te keresel egyéjszakás kalandra?
10/39 anonim válasza:
Én nem egyéjszakás kalandot keresek 6os vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!