Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuális vágyak ellen küzdenek a melegek?
Figyelt kérdés
Azt hallottam vannak keresztény melegek akik küzdenek ez ellen (vagy inkább csak voltak, ugye régen több ilyen volt) az a kérdésem hogy ezek hatásosak voltak? És a mai melegek küzdenek a szexualitásuk ellen?dec. 29. 11:58
41/49 anonim válasza:
Azert a 90-es evekben tinikent nem volt egyszeru melegnek lenni
Bar nemtudom most mennyire az ha a szulok meg a rokonok homofobok
42/49 anonim válasza:
#41 A mai világban már minden könnyebb, elfogadóbbak az emberek, pláne, hogy a tv-ben is sokat hallani melegekről.
43/49 anonim válasza:
Lehet, hogy ma már - az internet korában - nem vergődik, küzd önmaga ellen húsz évig egy meleg, de hogy nem kínlódott önmagával egy percig se, az erős és rosszindulatú feltételezés azok részéről, akik nagy eszükkel azt gondolják, holmi több küzdéssel leküzdhető dologgal állunk szemben. Előbb fusson neki az idegen légiónak, aztán visszatérünk rá, ki mennyit küzdött az életben... mondjuk lány személyiségű fiúként túlélni a magyar közoktatást, stb.
44/49 anonim válasza:
Sajnos nem büntetik eléggé a verbális bántalmazást semmilyen szinten.
Lásd nem egy tinit kergettek öngyilkosságba, nem csak homofób zaklatás miatt, tudják is kik voltak a zaklatók, mégsincs semmi következménye.
És ezek a rohadékok később a munkahelyen is zaklatni fognak másokat.
Pedig már tiniként kellene büntetést kapniuk, és hogy ne legyen tiszta erkölcsi bizonyítványuk, hogy soha ne vegyék fel őket vezető pozícióba dolgozni sehová.
45/49 anonim válasza:
Egy adottság ellen hogy lehet küzdeni? Ez olyan mint a szemed színe, nem tudod megváltoztatni. Ha neked a fiúk jönnek be, akkor az jön be. Nekem nagyon izgató ha egy meztelen srácnak feláll a farka. Vagy ha a fürdőkádban játszunk és látom ahogy elélvez.
46/49 anonim válasza:
Nem amiatt kuzdesz hanem a buntudat miatt hogy bosszant hogy kulonbozo vagy mint a tobbi ember és emiatt szarul erzed magad
47/49 anonim válasza:
06:36
Ezeket a dolgokat már egy másik kérdés alatt is mantraszerűen ismételgetted, és már ott is sokan írták, hogy abszolút hülyeségek.
48/49 anonim válasza:
Én szeretem a meleggeket biket főleg ha a párom szopja őket
49/49 anonim válasza:
Hat ez van ha egy csoportba csak egy ilyen ilyen van egesz gyerekkoratol kezdve az nagyon szet tudja ba**ni az ember életét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!