Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuális vágyak ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális vágyak ellen küzdenek a melegek?

Figyelt kérdés
Azt hallottam vannak keresztény melegek akik küzdenek ez ellen (vagy inkább csak voltak, ugye régen több ilyen volt) az a kérdésem hogy ezek hatásosak voltak? És a mai melegek küzdenek a szexualitásuk ellen?

dec. 29. 11:58
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
19# Egyik következik a másikból. Összefügg.. Egyébként meg. Valamiért úgyis utálni fognak, akkor meg nem mindegy, hogy miért? Az örök kritizálók, ugye... Ha heteró nő lennél: miért nem szülsz gyermeket, miért szülsz annyit, mint a nyulak, hogy fogod eltartani őket, tönkreteszed a méhedet, normális vagy???! Ha egyedülálló pasi, akkor is simán rádsütik, hogy na miért nincs nő, meleg vagy? Ha van valamilyen fogyatékosságod, ha csúnya vagy, csóró, ha nem a társadalmi normák szerint élsz, ha vallásos vagy, ha ateista, húsimádó, vagy vegán, ha van háziállatod, ha nincs, tökmindegy... Úgyis fogást találnak rajtad. A melegséggel nem ártasz senkinek. Pont beleszarni, én azt mondom.. 🙂💩
dec. 29. 17:15
 22/49 anonim ***** válasza:
90%

Keresztény vagyok és meleg. Kűzdöttem ellene, de sajnos nem használt és nem használ.

Ez nem olyan, amit megracionalizálok és akkor egy "aha" élmény/felismerés után már tudom mi volt a gond, amin változtatnom kell ahhoz, hogy heteró legyek ezentúl.

Még nem jutottam el a teljes önelfogadásig. Addig pedig marad ez a küzdelmes állapot.

Szerintem sok mai meleg kűzd a szexualitása ellen az elején. Mikor felismeri. Senki nem szeretne egy kisebbséghez tartozni, megnehezítve a saját életét az állandó coming outtal és magyarázkodással.

Szerencsére a mai világban egy idő után a melegek nagy többsége eljut arra a szintre, amikor elfogadja saját magát és már nem kűzd. Valamint ma már tudjuk, hogy ez is a normális szexualitás egy formája. Bár nem lesz norma, mert a normát mindig a többség állítja fel.

Nem vagyunk egyformák. Nekem kifejezetten nehéz felülemelkednem a neveltetésen, a családi és szociális környezetemen, ami ezt a kérdéskört befolyásolja.

Biztos páran lehurrognak, hogy milyen hülye vagyok, hogy ezekkel foglalkozom. Csak sajnos nem tudok ezekkel nem foglalkozni, mivel ez számomra adottság. Ebbe nőttem bele. A hitemet fontosnak és értéknek tartom. Bár való igaz, hogy nehéz összeegyeztetni a keresztény hitet a homoszexualitással. Hacsak meg nem tagadja magát az ember. De ezt sem szeretném.

Visszatérve az eredeti kérdésre, nem hiszem, hogy ez ellen lehet eredményesen kűzdeni. Csak a külvilág számára felvenni a heteró álarcot. Sok esetben ezt sem sikeresen.

Az a pár eset, amikor meg tényleg "melegből heteró lett valaki", szerintem ott valami miatt alapból heteró volt, csak elfordult ettől. Ilyen is lehet. Ezt se zárjuk ki.

dec. 29. 17:34
 23/49 anonim ***** válasza:
87%
#22szerintem teljesen jó választ adtál.respect.
dec. 29. 17:48
 24/49 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen emberekért és az ilyen válaszokért érdemes itt lenni, mint a 22-es válaszoló !

Köszönöm, hogy olvashattam.

# 12

dec. 29. 17:51
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
22# Tudod, engem hányszor nevettek ki, gúnyoltak ki, aláztak meg? Rengetegszer. És nem a melegségem miatt. Vígasztaljon az a tudat, hogy ezek az örök kritikusok ilyenek.. Akkor is szekálnának, ha heteró lennél, akkor más miatt piszkálnának, hajad is milyen, méé nincs gyereked, méé van annyi..? Ezeknek a puszta kritizálás a lételemük. Lelki fogyatékosok. Ne foglalkozz velük. Találj elfogadó társaságot, liberális közeget, akik szeretnek téged, úgy, ahogy vagy, elfogadnak téged. Akik becsmérelnek, azokkal meg szakìtsd meg a kapcsolatot. Te egy ÉRTÉKES ember vagy, függetlenül attól, ki minek tart. Szerethető ember vagy, a többi ember véleménye nem fontos. Szard le őket.
dec. 29. 18:14
 26/49 anonim ***** válasza:
61%

En is gondolkodom ezen h kuzdjek e ellene. Novel is dugtam mar nem volt rossz de imadom a faszt...

Viszont akarok eskuvot novel meg gyereket is makd egy ponton.

dec. 29. 18:22
 27/49 anonim ***** válasza:
88%

Én is keresztény vagyok, úgy vagyok vele hogyha Isten mindenkit szeret de elítéli a melegeket akkor minek teremtett meleg embereket, szóval inkább Istennek kéne szégyellnie magát hogy ellentmond saját magának

Olvastam olyat is hogy Jézus is meleg volt

dec. 29. 18:24
 28/49 anonim ***** válasza:
89%
Én is keresztény meleg vagyok.teljesen elfogadtam magam.minden szempontból.Ha a keresztény előljárók holnaptól nem tekintenék bűnnek a homoszexualitást akkor vajon a keresztén emberek holnaptól teljes megnyugvással bűntelen testvérként tekintenének ránk?ez egy költői kérdés!
dec. 29. 18:30
 29/49 anonim ***** válasza:
88%

Keresztény vagyok,hiszek Istenben is,de amúgy nem vagyok vallásos.

Soha életemben a melegségem miatt hetero emberektől sehol semmilyen bántást,kellemetlenséget nem kaptam. Sőt,tiszteltek érte,mert felvállaltam magam és amikor társam volt,őt is.

De lehet, hogy csak szerencsés vagyok ebből a szempontból.

dec. 29. 18:36
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi katolikus papról derül ki mostanság, hogy szereti a fiúkat is...
dec. 29. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!