Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok a túl korai szerelembe esés ellen?
Tipikus első vagy második szerelem az életben.
Utána már nincsenek ilyen problémáid.
Az érzések ellen nem tudsz mit tenni.
Nincs technika, módszer, még ráolvasás se működik, hogy ne légy idő előtt szerelmes. És miért ne lehetne mondani, ha az érzések megvannak?
jogos dilemma ez nemi irányultságtól függetlenül.
de amíg nem egyértelmű a dolog, addig én nem kötelezem el magam és több vasat tartok a tűzben.
és a szerint döntök, hogy ki a a ragaszkodóbb ki a lojálisabb hozzám.
Elvárja, hogy kimondd, vagy inkább tiltakozik ellene, hogy kimondd, mert Ő még nem érez úgy.
Az alakul valami, az mit jelent? Meddig jutottatok?
A szerelmet a szív érzi.Nem lehet befolyásolni.Elnyomni is csak ideig
óráig.
#4 szerintem inkább nem akarná hallani,mert egyelőren ő is több vasat tart a tűzben. De számomra ez kezd már rossz lenni,így ha legközelebb találkozunk,meg is mondom neki.
Túl sokáig nem jutottunk,de nekem ő annyira tökéletes fiú, még sose éreztem ilyet senki iránt,pedig volt pár próbálkozásom már. Félek,hogy eddig minden jó és még jobban belehabarodok majd puff,koppanok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!