Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuális vágyak ellen küzdenek a melegek?
Pár éve találkoztam párszor ilyen meleg sráccal,mint akiről a 8-as is ír.Értelmes,szimpatikus srác volt és gyengéd.
Szex nem történt de később azt írta : " meg tudtalak volna verni téged, de magamat is "
Szeretethiányos volt és ambivalens érzései voltak.
"Pár éve találkoztam párszor ilyen meleg sráccal,mint akiről a 8-as is ír.Értelmes,szimpatikus srác volt és gyengéd.
Szex nem történt de később azt írta : " meg tudtalak volna verni téged, de magamat is "
Szeretethiányos volt és ambivalens érzései voltak."
Hát az biztos, hogy nem volt teljesen komplett az ipse ha ilyet mondott. De ha már ilyen gondjai voltak, akkor jobb is, hogy nem történt semmi egymás között. Bocsi, ha ez esetleg bántóan hangzik.
Köszönöm a válaszodat,14-es !
Nem esett bántóan,amit írtál. Viszont egy olyan srác volt,akivel ritkán találkozhat az ember.Mint emberre írom ezt !
Éppen ezért nem értem a hozzáállását,de ettől függetlenül egy rossz szót nem tudok rá mondani.
Ha azóta tisztult a helyzete és esetleg van párja,akkor remélem,boldogak.
# 12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!