Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuális vágyak ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális vágyak ellen küzdenek a melegek?

Figyelt kérdés
Azt hallottam vannak keresztény melegek akik küzdenek ez ellen (vagy inkább csak voltak, ugye régen több ilyen volt) az a kérdésem hogy ezek hatásosak voltak? És a mai melegek küzdenek a szexualitásuk ellen?

dec. 29. 11:58
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van olyan aki “harcol” ellene…
dec. 29. 12:08
 2/49 anonim ***** válasza:
97%
Sosem küzdöttem. És semmi közöm a kereszténységhez (meg egyéb vallásokhoz, -egyházakhoz sem).
dec. 29. 12:09
 3/49 anonim ***** válasza:
3%
Aki kűzd, az legyőzi. Akik a prideon vonaglanak, nem is kűzdözttek.
dec. 29. 12:21
 4/49 Jani Belucci ***** válasza:
98%
Vannak akik küzdenek ellene, de milyen élet az?
dec. 29. 12:23
 5/49 anonim ***** válasza:
97%
Biztos van olyan aki megpróbálja a lehetetlent.én nem küzdök.ez vagyok én ....akinek nem tetszik ....az .....ja.én vagyok én semmivel nem vagyok "károsabb"tagja a társadalomnak mint bárki más.és mi ellen kéne hadakozni?
dec. 29. 12:38
 6/49 anonim ***** válasza:
89%

Milyen érzés küzdeni az ellen,hogy a fű zöld és az ég kék ?

Hiábavaló, mert ez adottság.

Ahogyan a mi melegségünk is.El lehet fogadni,vagy nem, de attól mindenki marad, aminek született.

Undorodni pedig a hagyományos családi élettől is lehet,ahogy jócskán látom magam körül nőknél is,férfiaknál is.Főleg, ahogy sokan a hőn szeretett és áhított gyerekükkel beszélnek....

dec. 29. 12:41
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
Én soha sem küzdöttem ellene. Már kezdetektől fogva úgy kezeltem ezt mint azt, hogy melyik a kedvenc színem. Semmi rosszat nem láttam benne. Egyedül csak az nem tetszett, hogy sokkal rögönyösebbé válik az életem útja a rosszakaróim miatt, akik mindent elkövetnek azért, hogy megnyomorítsanak minket. A melegség ellen értelmes, racionális észérv nincs. A világ van belehülyülve abba, hogy ki kivel akarja boldogan leélni az életét. Nem kéne engedni a társadalmi nyomásnak.
dec. 29. 13:39
 8/49 anonim ***** válasza:
91%
Pár éve hallottam egy srácról aki azért találkozott melegekkel hogy megverje őket, ha neki szar, legyen másnak is szar
dec. 29. 13:47
 9/49 anonim ***** válasza:
100%

A melegség elleni "küzdelmek" gyakorlatilag abszolút nem voltak hatásosak. Az előző évszázadban a melegeket számos módon próbálták heteróvá változtatni a hormonterápiától kezdve az elektrosokkon át az agyműtéteken túl a különböző pszichológiai módszerekig. Minden elképzelhetőt bevetettek és mind kudarcot vallott. Ráadásul sokan annyira rosszul lettek ezektől, hogy öngyilkosságot követtek el. Ideje lenne végre leszálni erről és hagyni azt, hogy úgy éljük le az életünket ahogy nekünk tetszik. Önmagában úgy sem ártalmas a melegség. A konverziós terápiákról rengeteg cikket lehet találni a neten. Ez a cikk elég jól összefoglalja mikkel akartak minket roncsolni:

[link]

Ezen kívűl még rengeteg más olvasni valót találhatunk egy gyors kereséssel. Csemegézz bátran:

[link]

dec. 29. 13:55
 10/49 anonim ***** válasza:
74%

"Pár éve hallottam egy srácról aki azért találkozott melegekkel hogy megverje őket, ha neki szar, legyen másnak is szar"

Ő maga is meleg volt? Vagy nem?

dec. 29. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!