Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a szülői házban?
Figyelt kérdés
Idén hallottam be szüleimnek hogy meleg vagyok, hazahoztan a baratomat. ( Mindketten 20 évesek vagyunk)
Mivel Pesten elunk, tanulunk, ezért mivel 3 napra jöttünk, itt is aludtunk.
Tegnap este ugy gondoltuk,hogy kicsit egymással is foglalkozunk. Kölcsönös orál után, természetesen nem birtuk ki és rámásztam... Igyekeztünk halkak lenni, de szerintem nem sikerült teljesen.
Anyám ma szóvá is tette,hogy oké hogy meleg vagyok, de máskor birjam ki, apámnak eléggé kellemetlen volt hallani.
Ti, ilyen esetben kibírjátok?
dec. 26. 10:24
21/22 anonim válasza:
Bár homo kategoria és én hetero vagyok... de dugtam a csajom a szüleim szobaja meletti szobában. És náluk is,ugy hogy tudtuk,hogy ébren vannak a szülei.
És kussben voltunk,nem kell kiabálninsex közben!
Ez igaz a melegekre is szerintem.
22/22 anonim válasza:
Én a barátomnál szoktam aludni,anyukájával él egyedüli gyerek. De még nem szólt semmit. De amikor a nyaralójuk kertjében meglátott bennünket azt már szóvá tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!