Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szex a szülői házban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a szülői házban?

Figyelt kérdés

Idén hallottam be szüleimnek hogy meleg vagyok, hazahoztan a baratomat. ( Mindketten 20 évesek vagyunk)

Mivel Pesten elunk, tanulunk, ezért mivel 3 napra jöttünk, itt is aludtunk.

Tegnap este ugy gondoltuk,hogy kicsit egymással is foglalkozunk. Kölcsönös orál után, természetesen nem birtuk ki és rámásztam... Igyekeztünk halkak lenni, de szerintem nem sikerült teljesen.

Anyám ma szóvá is tette,hogy oké hogy meleg vagyok, de máskor birjam ki, apámnak eléggé kellemetlen volt hallani.

Ti, ilyen esetben kibírjátok?

tegnap 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
#10 nem érdekel senkit, csak az, hogy hallatszott, hogy csináljátok. Ha heterok vagytok is számot tenne. Kitörülhetik a hozzászólást, de még mindig undorító, ha a szülői házban, vendégként csináltok egymásból solyoi galuskát.
tegnap 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem teljesen oké ha szexeltek de én hasonló esetben inkább kibírom. Meg van abban valami izgi hogy kicsit visszafogjuk magunkat és amikor ünnepek után hazaérünk nagyon ki vagyunk éhezve. :D
tegnap 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
És Pesten ahol tanultok ott együtt és éltek? Ha igen akkor tényleg lehetett volna egy kicsit több odafigyelés a többiekre, hogy ha már elfogadtak sőt a párodat is hagyták ott aludni akkor illő lett volna úgy csinálni, hogy ne lehessen hallani .
tegnap 19:17
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Ne legyetek képmutatók! Szerintem senki nem bírta volna ki..
tegnap 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
Szex a szülői házban, főleg hangosan, főleg úgy, hogy egyébként van hol laknotok, csak látogatóban vagytok ott pár éjszakát, jó nagy bunkóság.
tegnap 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szempontból egyetértek, hogy mi a családi lakásban lakunk és szinte soha senki nem hallott semmit. Exem még nem költözött ide és csak nálunk voltunk, akkor sem volt probléma. Tehát vendégségben főleg meg lehetett volna oldani, hogy ne vegyék észre. Én meg tudtam oldani minden hétvégén és együttéléssel is. Egyáltalán nem okoz problémát, hogy nem ordítunk az élvezéshez. Amúgyis panel, tehát szüleim nélkül sem rikoltoznánk a szextől.
tegnap 23:51
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként van egy meleg pár a panelben, akiknél az egyik fél rikoltozik. Melegként is röhejesen ultragáz számomra.
tegnap 23:52
 18/19 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező!

Ha úgy sexeltek a szülő házban, hogy csak Ti vagytok otthon az teljesen rendben van. Az hogy úgy, hogy a szülők is otthon vannak az igenis bunkóság, Velük szemben.

A sex az intimitás csúcsa. Az csak rátok tartozik és ilyenkor igenis nem kellenek fültanúk! A pároddal erről beszéltetek már az eset óta?

Az teljesen rendben van, ha otthon megfogjátok egymás kezét, átölelitek egymást, le sem veszitek egymásról a szemeteket és ezt mások is láthatják és így kimutatjátok a köztetek létő szerelmet, boldogságot és teljességet, mert már előbújtál és bemutattad a párodat is. De a határ itt húzódik!

Kívánom, hogy szerelmetek tartson egy életen át és legyetek továbbra is legalább olyan boldogak mint most!

ma 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne dughatám a pasim/csajom otthon? Vagy a szüleimnél otthon?

Csak annyi,hogy legyünk csendben!

Zárt ajtók mögött este 1szerelmespárnak a társasjáték nem csak Monopoly-t jelent!

ma 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!