Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a szülői házban?
Idén hallottam be szüleimnek hogy meleg vagyok, hazahoztan a baratomat. ( Mindketten 20 évesek vagyunk)
Mivel Pesten elunk, tanulunk, ezért mivel 3 napra jöttünk, itt is aludtunk.
Tegnap este ugy gondoltuk,hogy kicsit egymással is foglalkozunk. Kölcsönös orál után, természetesen nem birtuk ki és rámásztam... Igyekeztünk halkak lenni, de szerintem nem sikerült teljesen.
Anyám ma szóvá is tette,hogy oké hogy meleg vagyok, de máskor birjam ki, apámnak eléggé kellemetlen volt hallani.
Ti, ilyen esetben kibírjátok?
Kérdező!
Ha úgy sexeltek a szülő házban, hogy csak Ti vagytok otthon az teljesen rendben van. Az hogy úgy, hogy a szülők is otthon vannak az igenis bunkóság, Velük szemben.
A sex az intimitás csúcsa. Az csak rátok tartozik és ilyenkor igenis nem kellenek fültanúk! A pároddal erről beszéltetek már az eset óta?
Az teljesen rendben van, ha otthon megfogjátok egymás kezét, átölelitek egymást, le sem veszitek egymásról a szemeteket és ezt mások is láthatják és így kimutatjátok a köztetek létő szerelmet, boldogságot és teljességet, mert már előbújtál és bemutattad a párodat is. De a határ itt húzódik!
Kívánom, hogy szerelmetek tartson egy életen át és legyetek továbbra is legalább olyan boldogak mint most!
Miért ne dughatám a pasim/csajom otthon? Vagy a szüleimnél otthon?
Csak annyi,hogy legyünk csendben!
Zárt ajtók mögött este 1szerelmespárnak a társasjáték nem csak Monopoly-t jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!