Ma már lehetetlen egy fiatal nővel, akár házasként úgy gyereket vállalni hogy otthon élünk, a szülői házban?
Nehezen hiszem hogy két szint és 180+nm2, mellett ne lenne a feleségnek, barátnőnek "önálló" tere. Szerintem az elég nagy gond ha valaki azt mondja "jajj a szülők" Egy háznál dolgozni kell, jófej fiatalos szülőkről van szó, nem a megjegyzést tevő típus egyikőjük sem.
Nem költöztem külön, ha volt megtakarításom abból nyaraltunk, éltem, szórakoztam. Eszem ágában sem volt hogy albérletbe költözzek, hátha úgy könnyebben ismerkednék, nem érdekelt, mert otthon átlag felett éltünk, hisz sokat dobtam a szülők kasszájába is, amit ők nehezen fogadtak.
Nagyon jó a családom, boldog gyerekkorom volt, támogatnak a tanulmányaimban, jó velük a kapcsolatom, nagyon lazák is. Minden szempontból szuper szüleim vannak és a kapcsolatom is nagyon jó velük.
De a párommal nem élnék szülőkkel. Pláne gyereket nem terveznék ide.
És ezt úgy mondom, hogy nagy a ház és ideális a kapcsolata mindenkinek mindenkivel.
21N
Nekem nem férne bele. Eleve ha egy pasi 30 év fölött még mamahotelban van, már red flag. Ha nálad prioritás, hogy legyen feleség meg gyerek, akkor ahhoz sajnos meg kell teremteni a körülményeket.
De a kérdés viszonylag régi, szóval érdekelne azóta mizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!