Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma már lehetetlen egy fiatal...

Ma már lehetetlen egy fiatal nővel, akár házasként úgy gyereket vállalni hogy otthon élünk, a szülői házban?

Figyelt kérdés

Nehezen hiszem hogy két szint és 180+nm2, mellett ne lenne a feleségnek, barátnőnek "önálló" tere. Szerintem az elég nagy gond ha valaki azt mondja "jajj a szülők" Egy háznál dolgozni kell, jófej fiatalos szülőkről van szó, nem a megjegyzést tevő típus egyikőjük sem.

Nem költöztem külön, ha volt megtakarításom abból nyaraltunk, éltem, szórakoztam. Eszem ágában sem volt hogy albérletbe költözzek, hátha úgy könnyebben ismerkednék, nem érdekelt, mert otthon átlag felett éltünk, hisz sokat dobtam a szülők kasszájába is, amit ők nehezen fogadtak.

2023. máj. 28. 23:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem kellene ilyen élet. Inkabb alberlet, sajnalom. A szüleid jofelyek/lazak veled.. de egy konfliktusnal minden szülö a sajatjat védi. Volt szerencsem anyameknal is anyosomeknal is elni meet ugy hozta q szükseg, szerencsere rövid ideig tartott. Most külön ingatlanban elünk, nem is lehet össze hasonlítani.
2024. aug. 18. 22:50
 12/12 anonim ***** válasza:

180nm azért megoldható.

Régen ksebben is voltak ilyen "megoldások"

3 szóbá hall-os nagy polgári lakás:

1.szoba:nagyiék.

2.szoba:fiú gyerek+feleség és 1 gyerek.

3.szoba:lány gyerek+férj és 1 gyerek.

Hall:ott éltek...

Aztán persze eladodott és lett belőlle 3 panel.

Kelenföldön,ó budán és gazdagréten.

dec. 26. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!