Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akit érdekel a gayskin, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit érdekel a gayskin, az hogy vette rá magát, hogy fullosan bevállalja?

Figyelt kérdés

#bakancs #Gayskin
dec. 13. 23:20
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Mivel érdekes elkezdeni? Hajvágás? Bakancsvétel?
dec. 20. 16:49
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

>> Csak tudnám, hogy mivégre ez az öntömjénező, rátarti, és kivagyiskodó okoskodás.

Ha tények érvként való felhasználása okoskodás neked, akkor ott bajok vannak. Az érett konfrontációk kétféle elemet tartalmaznak: tényeket és/vagy adekvát módon kifejezett, néven nevezett érzelmeket. Te nem neveztél meg sem tényállítást, érzelmeket sem neveztél meg, és azt gondolom, adekvát módon meg aztán végképp nem fejezted ki őket. Amit itt leműveltél, azt úgy hívják, hiszti.

>> Valószínű, hogy matematikusként a valós számokkal tisztában vagy, de a valós élettel, how sad, nem nagyon.

Hú, de szellemes...

>> Olyan magas lovon ülsz, hogy a talajt sem látod. Nem szerencsés dolog.

Ha ismernél, és nem pár komment alapján ítélnél meg, akkor tudnád, hogy én egy nagyon egyszerű életet élő ember vagyok, és soha nem tartom magamat senkinél többnek. Ugyanúgy születtem, mint mindenki, és ugyanúgy meg fogok egyszer halni, mint mindenki, és ugyanúgy szét fognak rágni a férgek, mint mindenki mást. Az egy teljesen más kérdés, hogy a pofátlanságot nem tűröm el senkitől. Nem is fogom.

>> Mellesleg ha valaki hülyeségeket beszél, akkor mindegy, hogy bölcsész, vagy matematikus, vagy tanár.

Ebben tökéletesen igazad van!

Végül egy ettől független megjegyzést kérlek, engedj meg nekem. Kaphattál volna itt releváns válaszokat. Mindent megtettél érte, hogy ellenszenvet kelts a válaszolókban, meg is lett az eredménye. Az, hogy belém álltál... Egyrészt én megmondtam neked, hogy velem nem lesz könnyű dolgod. Másrészt meg hogy is fogalmazzak finoman... Számomra vicces itt játszani veled. Ha egy 12 éves kisiskolás vitatkozna velem így, akkor még elégedett is lennék, de nem szokásom 12 évesekkel vitatkozni. Hogy mégis miért megyek bele? Mert felnőtt vagy, és próbálom - jobb szó híján - kikényszeríteni, hogy felnőtt ember módjára köss belém, ha már belém kötsz. A konfliktus tud jó is lenni, lehet hasznos is! Én ebben partner vagyok, ha te is. Kérdőjelezz meg, köss belém, ha pontatlan vagyok, de ez a hiszti... Ne már.

dec. 28. 23:35
 33/46 A kérdező kommentje:
Továbbra sem szóltál hozzá egyetlen egy lényegi szóval sem az eredeti kérdéshez...Ne már.
dec. 29. 16:36
 34/46 anonim ***** válasza:
55%
Hol van ez a kérdező az igazi skinheadektől? Csak pökhendiskedik.
jan. 1. 15:45
 35/46 A kérdező kommentje:

15:45

Úgy látom, hogy te sem érted. Na mindegy. Mellesleg tudnék mesélni azon "igaziakról", akik melegekkel szexeltek. Szexelnek. Úgyhogy ezt hagyjuk is, mivel nem erről van szó.

jan. 1. 15:52
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy mit szeretnél. Csak kicsit elfajultak itt a dolgok...
jan. 1. 16:17
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy kérdező, ha nem titok? (Vannak amúgy itthon skinheadek? Alig látok újabban...)
jan. 1. 16:19
 38/46 A kérdező kommentje:
Itt? Nagyon elfajultak...A kor mindegy szerintem. És a kérdés nem a "rendes" skinheadekre vonatkozik.
jan. 1. 19:57
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván értem ezt is. De érted... Levágatod a hajad, bakancsban jársz, bizonyos ruhadarabokat viselsz... És mi lesz, ha találkozol egy nem meleg, nem szerepjátszó, hanem igazi skinnel?
jan. 1. 20:09
 40/46 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy abszolút valós és jogos kérdés. Bár sosem szerettem ezt a fajta számonkérést, főleg mondjuk a részükről. Miért is nem járhat valaki olyan szettben, ha tetszik neki?!
jan. 1. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!