Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú srácok, ti vékonyak vagytok? Bevállaljátok, hogy kicsi?
Figyelt kérdés
14 cm alatti vagy vékony farkú bi/meleg srácoknak szól a kérdésem. Nektek mekkora? Vékony? Ti milyen alkatúak vagytok? Sokan ugyanis a súlyuk miatt lesznek kisfarkúak szerintem.2019. jan. 23. 13:09
1/21 anonim válasza:
Én vékony vagyok és a farkam 14 cm körüli. Nem vékony, a méretéhez képest jól néz ki, persze nem olyan mint egy szalámi vagy mint egy gomba hanem kicsi, de szép. 20/f
2/21 anonim válasza:
Bevállalom, hiszen ha nem tenném is kicsi... Én 176cm. vékonyabb alkat vagyok.
3/21 anonim válasza:
Én is vékony vagyok és magas sem vagyok. Nekem kb 13-14cm közötti, a vastagsága szerintem a mérethez képest jó.
Nem beismerni teljesen felesleges, mert úgy is kiderülne ha oda kerül a sor. 18f
4/21 anonim válasza:
Ha megnyugtat engem pl izgatna egy kis méretű bi fiatal srác. Szóval ha van kis méretű bátran írhatna :)
5/21 anonim válasza:
Ja és tényleg sok daginak kicsi, mert a hústól nagyobb lesz az a terület is és... :D Amúgy nekem se huh de nagy. 16cm.
6/21 anonim válasza:
12 cm körül van, nem is vastag, szóval tizenéves korom óta van emiatt egy kisebbrendűségi érzésem. Viszont nagyon érzékeny, és ha áll, kőkemény. Mikor a párommal először kerültünk olyan helyzetbe, hogy látta, eléggé izgultam, hogy majd kiábrándul, de egyáltalán nem így lett. Sőt, nagyon szereti. Amúgy átlagos testalkatom van. 27/F
7/21 anonim válasza:
13-14 centi között van, arányos se nem vékony se nem vastag a farkam. Én magam vékony vagyok, sportos, 180 centi magas. Pedig hogy vállalom hogy ekkora, mi értelme lenne nagyobbat hazudni?
Amúgy eddig nem volt senkinek panasza hogy kicsi, bár passzív vagyok nem dugok. Sót inkább tetszeni szokott az aktívaknak :)
17f
8/21 anonim válasza:
Volt egy fiatal nős barátom évekig, neki is kicsi volt,de mégis nagyon szerettem, mert maradéktalanul tudtam kényeztetni :)
El tudnék viselni egy pesti biszex havert,akivel jó meglennénk :)
9/21 anonim válasza:
Ki szereti a babakukit? Szerintem kevesen inkabb egy nagy 20centis nagyon vastag farok a legjobb kidulledo erekkel.
10/21 anonim válasza:
Ezt te sem gondolod komolyan, ugye? Mi köze lenne a súlynak a farok méretéhez? Mit gondolsz, ha lefogy valaki, összemegy a farka? Láttam már 190 magas, kb 100 kilós pasin 12 centiset, és 170 magas kb 60 kilós pasin 23 centiset is. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!