Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 évesen, átlagos, inkább kicsi (sosem mért) farokkal, picit perverz beállítottsággal vajon van esélyem fiatalabb sráccal kapcsolatot létesíteni?
Az a baj a fétises emberekkel, hogy nem is akarnak mást, csak a fétisüket kiélni állandóan. Tehát ha valaki még nyitott is lenne rá, úgy nehéz, ha a másik csak a hülye fétisét akarja állandóan. Főleg a melegeknél nagyon gyakori, eddig szerintem legrosszabbak a lábfetisiszták.
Az meg mit jelent, hogy heterósan éltél? Feleség mellé keresel szeretőt? Mert azokkal is Dunát lehet rekeszteni.
Hat en 18 vagyok es imadom az idosebb ferfiakat
Nekem boxer fetisem van
Sziasztok. Nálam a fétis ugyan fontos, de nem mindent befolyásoló, nem csak az létezik.
Az eddigi életemről (ha már kérdezte az egyik válaszadó): én is tipikusan rohadtul nem fogadtam el magamban a fiúk iránti vonzalmamat fiatalon, ahogy nagyon nagyon sokan.
Csajoztam, élettársi kapcsolatban éltem, de ennek évekkel ezelőtt vége lett. Egyedülálló fickó vagyok, aki vágyik egy srácra. Már nem foglalkozom a nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!