Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akit érdekel a gayskin, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit érdekel a gayskin, az hogy vette rá magát, hogy fullosan bevállalja?

Figyelt kérdés

#bakancs #Gayskin
dec. 13. 23:20
1 2 3 4 5
 11/46 frot ***** válasza:
Nekem a látvány tetszik, de elsősorban a feszülős farmer indítja be a fantáziámat. :)
dec. 14. 13:30
 12/46 A kérdező kommentje:
Szerintem sértődj meg...:D Kioktatásra pedig, köszönöm szépen, de nincsen szükségem! Könyörgöm, a mai világban 2 perc utánanézni bárminek is.
dec. 14. 13:30
 13/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom amúgy, pár sráccal beszéltem csak eddig, akit érdekelt, vagy esetleg "űzte" is.
dec. 14. 13:31
 14/46 frot ***** válasza:
És azok hogy "űzik"? Biztos jó érzés lehet azokban a farmerekben tapizni egymást és dörzsölődni. :)
dec. 14. 14:12
 15/46 A kérdező kommentje:
Két "iskola" van, az egyik a betűrt camo mintás gatya, a másik a kék-fehér foltos felhajtott farmer. Az "űzés" elsősorban a beöltözésben és adott esetben a másik "elkészítésében" valósul meg, a dologban ez az izgató. Hogy valaki utcán is megjelenik-e így, az már egy másik kérdés. Nyilván feltalálja magát mind a két fél, ha a szettek már adottak :)
dec. 14. 14:34
 16/46 anonim ***** válasza:
82%

Mármost kedves kérdező! Ha valaki egy szubkultúra szubkultúrájának egy kifejezését nem ismeri, azt nem bántjuk. Szerintem nem volt korrekt, ahogy beszéltél azzal, aki rákérdezett, mi is ez.

Ami a kérdést illeti, én magam maradnék a konvencionális megjelenésnél, ugyanakkor mindig támogattam, ha a párom nem akart beállni a sorba. Nem rossz dolog kiállni a sorból, és bár a megjelenésem teljesen átlagos, de én is sok tekintetben elütök a szokásostól, ezt mindig is vállaltam.

24/p

dec. 14. 16:36
 17/46 A kérdező kommentje:

16:36

Nem szeretem az ilyen túltolt és konformista kommenteket. Mégis miből állt volna neki bepötyögtetni a keresőbe, hogy "Gayskin", és ütni egy "Enter"-t? :D Egy fétisnek amúgy nem sok köze van a konvencionalitáshoz.

dec. 14. 17:04
 18/46 anonim ***** válasza:
83%

Hát, ha a kérdésből nem is, de a stílusból mindenképp lejön, hogy skinhead vagy.

Az a gond, hogy többen is beütötték a google-be, hogy gayskin és Minecraft gay skineket dobott ki, akkor ezek szerint a Google is szar vagy esetleg érdemes lett volna a kérdésbe leírni, hogy mire gondolsz.

Ha én elkezdek neked Cyberpunk szubkultúrákat pofázni, akkor te sem fogod tudni de én legalább nem ugatnálak le, mert egyszer kell csak elmagyarázni.

dec. 14. 19:26
 19/46 A kérdező kommentje:
Egy full outsider nyilván nem fog egy ilyen kérdésre választ írni. Nem, nem vagyok az. Egy real skin nyilván felvállalja a külsőt, de egész más motiváció okán. Más kérdés, hogy ezeknek semmi közük az eredetihez.
dec. 14. 19:30
 20/46 anonim ***** válasza:
81%

Konformista a kommentem... Ha a semleges értelmében mondod, én nem értek egyet; ha a pejoratív értelmében, akkor meg az a válaszom, hogy gondolj rólam, amit akarsz, majd nyilván egy vadidegen oktalan, tudatlan és ítélkező véleménye miatt fogok változtatni a magatartásomon... Aha, nyilván. :D (Hogy jól érthető legyek, ez szarkazmus volt.)

Hogy a kommentedben feltett kérdésedre is válaszoljak, természetesen semmibe nem kerül bepötyögni a Google-ba a dolgot, de visszakérdeznék: mennyibe kerül lekezelés nélkül válaszolni? :)

A fétisek és a konvencionalitás viszonyáról. Ez egyébként egy jó beszédtéma lehetne, de erre nem várok. Az én véleményem erről az, hogy azért a szexuális fantáziák világába is beszivárog a kultúra - és ebből következőleg a társadalmi konvenciók állította norma. Gondoljunk csak arra, hogy néhányszáz évvel ezelőtt (ami az emberi történelem léptékével nézve most tegnap volt) a nők bokavillantása már óriási vágyakat és óriási indulatokat is szült, nemhogy lábfétis felmerült volna ilyen mennyiségben, mint ma. Ezt én egy teljesen előjeltelen dolognak tartom, egyszerű ténykérdésről van szó: mivel a szexualitás kifejezése sokkal szabadabbá és ezért sokszínűbbé vált, ezért a fétisek is sokkal több dologra terjedhetnek ki, mint korábban.

Éééés, mielőtt jönne, hogy "hülye bölcsész", szeretnélek informálni, hogy matematikus vagyok, szóval nem pont bölcsész.

Ha szeretnél még belém kötni, hajrá, de hidd el, velem nem lesz könnyű dolgod, nem minden fiatal passzív tűri el a modortalanságot. :)

dec. 15. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!