Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akit érdekel a gayskin, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit érdekel a gayskin, az hogy vette rá magát, hogy fullosan bevállalja?

Figyelt kérdés

#bakancs #Gayskin
dec. 13. 23:20
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
85%
Szeretem a spermát adni és kapni is.Ilyen egyszerű
dec. 13. 23:42
 2/46 A kérdező kommentje:
Az egy dolog :D De a kinézet ehhez brutális, főleg erre értettem...
dec. 13. 23:45
 3/46 anonim ***** válasza:
66%
Az meg mi?
dec. 14. 05:23
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
én sehogy, csak máson tetszik :)) bakancsot viszont lehet hordani a hétköznapokban is :P
dec. 14. 10:35
 5/46 A kérdező kommentje:

10:35

Amúgy én is eléggé így vagyok vele, de na. Sima szettben más azért egy Steel mondjuk.

dec. 14. 10:44
 6/46 anonim ***** válasza:
51%

Rá kerestem, mit jelent?

Nekem Minecraft

dec. 14. 11:08
 7/46 anonim ***** válasza:
51%
Színes karaktereket dob be.
dec. 14. 11:08
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nálunk ennek nincsen nagyon trendje. De pl. instán rengeteg német pasi van, aki ezt képviseli.

dec. 14. 11:13
 9/46 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem, hogy mit nem értesz ezen...:D Gayskin = gay + skinhead. Ez egy beöltözős fétis, ahol szexuális tartalommal a kinézet, illetve annak az készítése, és a maga beöltözés rendelkezik.
dec. 14. 11:15
 10/46 anonim ***** válasza:
90%
Lehet normálisan válaszolni úgy hogy nem lekezeled azt aki nem tud valamit. Tanárnak ne menj! Amúgy ez mindig meglep hogy normálisan mi miatt nem tud sok ember ismerkedni és mint látom kommentelni sem. Én se tudtam mi az hiába ismertem mindkét angol szót…
dec. 14. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!