Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol ismerkedhetnék idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék idősebb férfiakkal, ha szigorúan komoly monogám párkapcsolatot keresek?

Figyelt kérdés
Lassan 23 éves, végzős évében járó (ha minden jól alakul) debreceni egyetemista vagyok. Korábban hanyagoltam az ismerkedést minden téren, egyrészt mert introvertált és részlegesen antiszociális vagyok, így sokáig nem is igényeltem párkapcsolatot (alkalmi dolgok meg szex-haverság sosem vonzottak), másrészt meg, mert az egyetem elég nagy mentális terhet rakott rám, és nem éreztem azt, hogy mindemellett normálisan helyt tudnék állni egy párkapcsolatban, energia vámpír pedig senki nyakán nem akartam lenni. Most viszont, hogy már nem álok olyan távol a diplomaszerzéstől és kezd kicsit optimalizálódni a jövőképem, úgy érzem, hogy készen állok egy párkapcsolatra és el szeretnék kezdeni ismerkedni… a gond csak az, hogy fogalmam sincs, hogy hogyan. Korábban már próbálkoztam volna a Tinderen, regisztráltam is profilt, de valamiért elég magas fokú mentális stresszt rakott rám a tudat, hogy fent vagyok rajta, legjobban az zavart, hogy előfizetés nélkül bárki láthatta, hogy hány kilométerre vagyok tőle. Előfizetéssel ez korrigálható lett volna, de nem akartam előfizetni egy olyan alkalmazásra, amit nem ismerek eléggé, így relatíve hamar deaktiváltam a profilom és azóta sem történt előrelépés etéren. Szóval a társkereső applikációk nekem nem annyira fekszenek, valamint a szórakozóhelyeken való ismerkedés szintén offos, mert nem járok ilyen helyekre, meg amúgy sem hiszem, hogy oda feltétlen párkapcsolati ismerkedés miatt járnának az emberek, illetve ha járnának is, azok is valószínűleg nálam fiatalabbak, vagy velem egykorúak, én pedig elsősorban a nálam jóval idősebb korosztályt preferálom, ugyanis leginkább az ilyen szakállas medve-daddy keverékek az eseteim. Bármi jó tanács???

dec. 11. 19:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Idem. 9/10
dec. 15. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

--> Mégis hogy lehet, hogy te magad menstruálsz?

* Mégis hogy lehet egy ekkora, menstruáló nőket megszégyenítő hisztit letolni csak amiatt, mert 24 óra elteltével rákérdeztem burkoltan, tök normális módon, hogy mégis miért nem írtál vissza??? 😂🤣😂🤣

--> Hali!

Látom annyira offos volt számodra az amit tegnap írtam, hogy válaszra sem méltatsz... 😅

"Figyu... ha előbb írsz te egy rövid és tömör bemutatkozást magadról, akkor abból tudni fogom hogy milyen információkat tartasz fontosnak, és az alapján én is tudok majd írni egyet neked! Na mit szólsz??? Most perpil jobb ötletem nincsen... 😕" - ha ez tök normális mód, akkor legyen!

*

* Ha téged ezért felelősségre szerettelek volna vonni, akkor szimplán írtam volna valami rendkívül cinikus szöveget, majd tiltottalak volna a picsába... Ezt tettem??? NEM!!! Bár lehet jobban jártam volna... 🙃

*

* Nálad komoly gondok vannak fejben, szerintem keress fel egy pszichológust mert nagyon nem optimális, ha valakinek 43 évesen ennyire alacsony az érzelmi intelligenciája... valamint az alapján amit a kérdésem alá írtál az IQ-d sem lehet sokkal magasabb, de azzal már neked kell valamit kezdened! 🧐

--> a többit már leírtam, nem tudok mást tenni egy ilyen kedves, agyatlan barommal (=jószág, nézz utána pl. Arany Jánosnál)

*

* Mindenesetre remélem, hogy most már jobban érzed magad, hogy ezt a sok irreleváns ostobaságot kiadtad magadból! További szép napot és jó munkát, szia 😇

--> Semmit nem írtam, de te élvezted ezt. Valószínűleg erre vártál. Hát, mit mondjak, az én gyerekkoromban azért fejlettebb volt a telefonbetyárkodás, mint amit te csinálsz. Brrr!

Mivel a nevedet nem adtad meg, így én sem írom alá.

dec. 16. 14:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Csak hogy mindenkinek tiszta legyen a kép, aki a kérdésem alatti diskurzust olvassa, 9-től 12-ig a hozzászólások mind egy "embertől" származnak, egy olyan tébolyult, aki rám írt privátban hogy ismerkedjünk. Természetesen nem jöttek össze a dolgok és ennek hatására, mint ahogyan azt láthatjátok, lejárató kampányba kezdett ellenem. Ez a csávó egy pszichopata, ezt privátban többszörösen bizonyította, illetve itt nyilvánosan is mindenki láthatja, amilyen mértékben nekem rontott a veszekedésünk után az minden, csak nem normális, burkoltan becsmérel, mindezzel párhuzamosan nyíltan személyeskedik és általam privátban írt mondatokat leakel manipulatívan átszerkesztve. Legyetek óvatosak és körültekintőek mielőtt elkezdtek valakivel beszélgetni ezen az oldalon!!!
dec. 16. 23:08
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Leinformálható társkereső irodáknál. nem próbálkoztál? Ahol esetleg kultúrált összejöveteleken is lehet ismerkedni?

Én nemrég csöppentem bele az online térbe és ami itt folyik ismerkedés címszó alatt,az valami józan paraszti ésszel fel nem fogható!

Ugyanaz az ellenséges és irigy közeg is megtalálható,mint a való világban!

Lassan barátokat sem lehet találni,mert az általánosság miatt, a csekély kívétel is bízobytalanná válik ..

50F

dec. 17. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

Kedves kérdező!

Szuper, hogy leírtad, illetve bemutattad saját magadat, így ezzel bajlódnom nem kell.

Még ha fordítva dugod is be a hajszárítót a konnektorba, akkor sem lesz ilyen nagy zűrzavar, mint a mi beszélgetésünkben. Jobb híján viccesen fogom föl, az eredeti kérdésed lényege az volt privátban, hogyan is írj meg egy bemutatkozó levelet.

17 órával később - holott írtam, hogy 12 órás műszakokban dolgozom -, elkezdted a fikázásomat (pl. 24 órája nem válaszolok ?!), amire így-úgy reagáltam, de ezt az utolsó üzenetet, amit írtál, nem nyelem le!

Megértem, hogy 23 évesen unatkozol (ezt a szót több, mint 30 éve nem ejtettem ki a számon), s ha még a pöcsödet sem fedezted föl (vagy már azt is meguntad), akkor minek kell másokat a hülyeségeiddel fárasztani?

Ergo: nézzél egy kicsit magadba, ki is az idegbeteg. Nálad is látható minden elküldött és megkapott leveled.

Pszichopata nem vagyok, bár örülök ennek a címnek, hiszen a két diplomám nyilván légbőlkapott papírfecni. S hogy őrületemet bizonyítsam, meghívlak egy italra a karácsony előtti napokban, csak hogy lásd, hogy nem vagyok félkegyelmű, valamint elmesélhessem azt, hogyan kell egy bemutatkozó üzenetet megírni, hiszen az eredeti privát kérdésed valami ilyesmiről szólt. Hát nem így, annyi szent!

Nevet nyilván nem írok. hiszen te se tiszteltél azzal meg még a magánleveleidben sem, hogy aláírd, amit odaböfögtél.

dec. 17. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne haragudj, de szerintem már az alap koncepció is rossz.

Ha úgy vesszük, eddig te “tiszta” életet éltél, nem voltak kicsapongásaid, ugyanakkor egy nálad idősebb X típusú férfit keresel, ami egyértelműen fétis alapú.

Ha komoly, kölcsönös tiszteleten alapuló, monogám kapcsolatra van szükséged, azt egy ilyen karakterű embertől nagyon kis eséllyel fogod megkapni, már csak abból is kiindulva, hogy a korkülönbség miatt sosem lesztek egyenlőek.

Persze biztos van olyan apa karakter aki rendelkezik annyi tisztelettel, őszinte szeretettel és empátiával a párja iránt, hogy kitart mellette, de ez a fajta ember kevés. A legtöbbjük nem fog tisztelni, nem fog egyenlőnek tartani, felhatalmazva fogják magukat érezni olyan dolgokra, ami egy normális egészséges kapcsolattal összeegyezhetetlen, és például simán megcsalnak, amint jön véletlenül egy “jobb” opció.

Valószínűleg ez a válasz le lesz pontozva, mert valakinek bele fogok rondítani az önérzetébe, de vállalom.

Rengeteg időt töltöttem már társkeresőkön, és amellett, hogy ezek az appok körülbelül csak szexkeresésre jók, társkeresésre szinte egyáltalán nem, a legtöbbjükről rikít, hogy nárcisztikus vonásaik vannak, akik pedig szintén nem fognak őszintén szeretni és tisztelni, mert náluk ezek a fogalmak nem léteznek.

Nem vagyok hipokrata, nekem is van némi apakomplexusom, bejönnek az idősebb pasik, de eszembe nem jutna eggyel sem összejönni, mert már alapjaiban meddő az egész.

Én azt vallom, hogy inkább keress egy biztonságos, őszinte szeret alapú kapcsolatot, amiben önmagad lehetsz, mintsem egy fétis alapú, mentálisan totálisan kikészítő, állandó jelleggel tojáshéjon járkálást igénylő, értéktelen kapcsolatot, amiben csak sérülsz.

Ha a fentiek ellenére mégis belevágnál, akkor Grindr vagy Romeo oldalra tudsz felregisztrálni.

dec. 18. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
Miért ne lehetnének egyenlők? Attól, hogy két ember között (nagyobb) körkülönbség van, nem jelenti ezt, SZERINTEM.
dec. 18. 18:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Én dugnálak ha eljössz hozzám de nem költök rád milliókat! Írj privátot hq gondolod.
jan. 29. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!