Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék idősebb férfiakkal, ha szigorúan komoly monogám párkapcsolatot keresek?
Figyelt kérdés
Lassan 23 éves, végzős évében járó (ha minden jól alakul) debreceni egyetemista vagyok. Korábban hanyagoltam az ismerkedést minden téren, egyrészt mert introvertált és részlegesen antiszociális vagyok, így sokáig nem is igényeltem párkapcsolatot (alkalmi dolgok meg szex-haverság sosem vonzottak), másrészt meg, mert az egyetem elég nagy mentális terhet rakott rám, és nem éreztem azt, hogy mindemellett normálisan helyt tudnék állni egy párkapcsolatban, energia vámpír pedig senki nyakán nem akartam lenni. Most viszont, hogy már nem álok olyan távol a diplomaszerzéstől és kezd kicsit optimalizálódni a jövőképem, úgy érzem, hogy készen állok egy párkapcsolatra és el szeretnék kezdeni ismerkedni… a gond csak az, hogy fogalmam sincs, hogy hogyan. Korábban már próbálkoztam volna a Tinderen, regisztráltam is profilt, de valamiért elég magas fokú mentális stresszt rakott rám a tudat, hogy fent vagyok rajta, legjobban az zavart, hogy előfizetés nélkül bárki láthatta, hogy hány kilométerre vagyok tőle. Előfizetéssel ez korrigálható lett volna, de nem akartam előfizetni egy olyan alkalmazásra, amit nem ismerek eléggé, így relatíve hamar deaktiváltam a profilom és azóta sem történt előrelépés etéren. Szóval a társkereső applikációk nekem nem annyira fekszenek, valamint a szórakozóhelyeken való ismerkedés szintén offos, mert nem járok ilyen helyekre, meg amúgy sem hiszem, hogy oda feltétlen párkapcsolati ismerkedés miatt járnának az emberek, illetve ha járnának is, azok is valószínűleg nálam fiatalabbak, vagy velem egykorúak, én pedig elsősorban a nálam jóval idősebb korosztályt preferálom, ugyanis leginkább az ilyen szakállas medve-daddy keverékek az eseteim. Bármi jó tanács???tegnap 19:49
1/3 anonim válasza:
Hogy ilyet nő sosem ír ki... :(
Én meg nem vagyok se bi se meleg. :(
39/F
2/3 anonim válasza:
#1 Na látod, eggyel több ok, hogy te is az legyél! :)
3/3 anonim válasza:
#2 Köszi, de ez nekem 100% felejtős! :P
#1 Voltam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!