Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy aktívként jóval idősebb passzív párod volt?
Nem a párom volt, csak nála laktam albiban. És szexel fizettem.
Fiatal voltam, nem volt pénzem.
Ő meg nagyon gerjedt rám. Nagy beles 50+ hapsi volt. Mindig innom kellett, hogy meg tudjam dugni! Viszont istenien szaxizott!
Egy 31 éves srácról tudtam,aki három hatvanas tatát dugott.Egyik a szállásadója volt, akinek egy kis házában lakott a kertjében és ezzel fizetett.
Másik kettő pedig a házibácsi két barátja volt,akikhez azért járt,mert a bácsi dicsekedett vele és a két öreg kedvet kapott. De a srác elmondta,hogy mind a három rottyant volt nagyon, az egyik sírt dugás közben, a másik pedig utána azonnal rohant a wc-re,mert becsinált mindig.
De megvolt a szállása és más ezt-azt is kapott néha. Kb egy évig tartott ez , akkor elunta a tatákat és lelépett egy korabeli sráccal, külföldre.
Rées régen kB 20éve volt hogy 5évvel idősebb passzívot dugtam nagyon rutinos volt mindenre megtanított.
Minimum 5évvel fatalabb partnerem volt mindíg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!