Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek többsége ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek többsége ennyire felszínes?

Figyelt kérdés
Elég meglátniuk egy izmos felsőtestet, egy jóképű férfit, egy feszes popót, és máris szexelnek az illetővel. Semmi ismerkedés max pár órás semmit mondó bájcsevej, semmi személyes téma a szexen kívül. Ennyire "igénytelenek" egyesek, ilyen olcsón odadobják magukat idegeneknek?
dec. 6. 14:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként volt 6 éves kapcsolatod, a legtöbb melegnek még ennyi se volt, nem tudom mit kell itt rinyálni.. Panaszáradat az egész kérdésed.
dec. 6. 17:45
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy találd meg a szerelmedet, keress fel meleg szervezeteket!
dec. 6. 17:49
 33/40 A kérdező kommentje:
31-es rinyálni. Jó hogy eszembe jutattad, az uninteligenseket is alkalmatlannak tartom párkapcsolatra. Megagyom őket a hozzájuk hasonló szellemi szinten létezőknek.
dec. 6. 18:11
 34/40 A kérdező kommentje:
32-es köszönöm!
dec. 6. 18:11
 35/40 A kérdező kommentje:
30 kiégtem? Mitől? Hogy hosszú távú normális kacsolatom volt? Inkább csömört kaptam a mosrani melegetől.
dec. 6. 18:13
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat ha megbántottalak, kívánom, hogy találd meg a párod. 🙂🙂
dec. 6. 20:27
 37/40 A kérdező kommentje:
36 köszönömn én is ugyanezt kívánom mindenkinek!
dec. 6. 20:42
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan (a többség)ilyen.sajnos
dec. 6. 21:29
 39/40 anonim ***** válasza:
46%

Nem feltétlenül, de többnyire igen. Sokaknak a partnerkeresés izgalma is fontos velejárója a homoszexuális együttléteknek. Egy adrenalinfröccs. Legtöbbször autoerotikus jellegűek, a szakirodalomban csak "instant szexként" hivatkoznak rájuk az alkalmi, gyors jellegük miatt. Ha a személyiség differenciáltabb, akkor a kölcsönösség is jobban megjelenik. De ez igaz heteroszexuálisokra is.

A biológiai-genetikai eredet megdőlni látszik, szóval a kérdésre a válasz valahol azokban az elméletekben lehet elrejtve, amik a szexuális orientáció kialakulásának szociális okait igyekeznek hangsúlyozni, és a homoszexuális vonzalmak mozgatórúgóit megmagyarázni.

A minőségről nem sokat árul el az időtartam, de az 5-6 év se hosszú, és már az is ritka melegeknél. Egyrészt nincsenek meg azok a társadalmi összetartó erők, mint heteróknál, másrészt mert a homoszexuális kapcsolatok nem tudják beteljesíteni azokat a lélektani szükségleteket, amik mögötte állnak. Ezért egy idő után megrekednek, elszürkülnek, külső pótlékok (hármasozás, nyílt kapcsolat, egyéb izgalomforrások, stb) nélkül tönkremennek, céltalanná, vagy erőltetetté válnak.

Valakit a sorozatos csalódások vezetnek ide, valakit a gyors izgalmak, megint másokat a kísérletezés, esetleg szexfüggőség, financiális okok...

dec. 6. 23:39
 40/40 anonim ***** válasza:
80%
De nem jobb olyannal szexelni, akit szeretsz, akibe szerelmes vagy? Én vadidegennel nem igazán tudnám elképzelni, főleg lakásra felmenni, lehet pszichopata és megerőszakol, vagy kirabol, bezár engem.
dec. 7. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!