Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek többsége képes...

Az emberek többsége képes igazi barátságra vagy ezek többsége felszínes és használják egymást csupán?

Figyelt kérdés
aug. 29. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Képes, de fiatal korban még sok a hamis barát, akikkel napi szinten találkozol bármilyen iskola miatt. Később munkahelyen ugyanez. El kell érnie az embernek egy bizonyos kort, hogy rájöjjön ki az igazi barát, és ki az aki maximum csak haver. Nem feltétlen azért, mert egy fiatal ne tudná megállapítani, hanem azért, mert igazán megismerni egy embert idő. Rengeteg idő. Akit 20 évesen az ember igaz barátnak hisz, az lehet, hogy 30 évesen már rég nem lesz az élete része. Lesz olyan is, aki még 10+ év után is az lesz, ugyanúgy megbízol benne, ugyanúgy számíthatsz rá mindig és ő is rád. Na, ilyen egy igazi barát.
aug. 29. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Új barátságokat ma már szinte lehetetlen találni. Próbáltam hobbim okán, kirándulócsoportokban, még munkahelyen is az értelmesebb emberekkel.

Eredmény : grand zero....

Nem volt olyan, ahol ne valami szexuális töltet felé próbálkoztak volna, ahol ne lelki szemetes lettem volna, vagy éppen segíts ki kisebb összeggel című fejezetet akarták eljátszatni.

Régi barátok ,akik hárman voltak, egy vallásba merült és így saját magát zárta el, szinte a világtól is. Kettő pedig a párja mellett zárkózott be és senkivel nem találkoznak már.

De azt hiszem, sokunk elmondhatja ezt a tapasztalatot, a mai emberi kapcsolatokról.

F /Bp

aug. 29. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarok vagyunk, így csakis az érdek vezérel mindenkit.
aug. 29. 18:42
 4/6 anonim válasza:
100%
Az emberek 'használják' egymás. Mondjuk 'barátságra'. :D
szept. 1. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan nem képesek igazi barátságra, olyan őszinte kapcsolatok kialakítására, amik tényleg nem érdekből születtek, maradtak fenn. Részben az egyén nem megfelelő érzelmi világnak hála, valamint a defektes kommunikációnak, az eltanult rossz viselkedési mintáknak hála. Vagy valakinek eleve nincs ilyenre szüksége, igénye.
szept. 9. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Az #1 a #2 és az #5, igazad adok én is ugyan ezt mondanám és sajnos eza igazság meg valóság, én is sokáig kerestem barátokat de sajnos nem adatok meg, igényem barátságra le csökkent az évek alatt, jobb egyedül nekem szeretek egyedül lenni, hosszatavon igyekszem megtanulni élni vele el fogadtam , több esélyt nem adok a barátságra ,befejeztem.
okt. 21. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!