Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van igazi barátod?

Van igazi barátod?

Figyelt kérdés

jún. 12. 18:09
A kérdező szavazást indított:
Igen,emberek a legjobb barátaim
Igen,nekem az állatok a legjobb barátaim
Emberek is és állatok is vannak
Egyik sincs,nem vagyok barátkozó típus
30 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Gondolatban van egy legjobb, illetve néhány kabalám. Barátok vannak, jók, elég jók, de az az igazi talán általános alsóban volt utoljára.
jún. 12. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincsenek.
jún. 12. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Szerintem senki nem fog bennem úgy megbízni, mint én saját magamban. Vagy én nem bízok meg senkiben teljesen. Hogy nem fogad el. Hogy minden titkomat megoszthatnám vele. Egy jó kis intenzív szerelmet tudnék elképzelni ezügyben.
jún. 12. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére több is. Igazi mázlistának érzem magam e téren, mert az egyik a kolléganőm (én is nő vagyok) és olyan jó, hogy itt is van ilyen lelki pajtásom, akivel megértjük egymás hétköznapi gondjait, bajait meg segítjük egymást. :)
jún. 12. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Már nem mondanám, hogy van.

Kettő lány volt (én is az vagyok), akiket ennek gondoltam, azonban idővel kiderült, hogy nem voltak azok. Egyiküknél mindketten hibáztunk, a másik lány pedig kivont az életéből/kivonult az enyémből, amikor nekem egyetem körül sikereim lettek, ő pedig kibukott a saját szakjáról. Pedig semmit sem dörgöltem az orra alá, nem hencegtem sosem.

Barátok akadnak azért, meg kedvesebb ismerősök, de nem ugyanaz.

jún. 13. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Nem hívnak soha bulizni, hát nem is érdekel egyik se.
jún. 14. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Én legjobb barátnot szeretnék, ha egyszer ugy alakul és egymásra találunk 19L
aug. 5. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!