Honnan lehet tudni, hogy ki az igazi barátod ?
A munkahelyen, úgymond vannak ismerőseim, de honnan tudom hogy ki lesz az igazi barátom és ki az aki csak ál barát ?
Milyen jelei vannak ?
A legfőbb ismertetőjele, hogy bajban próbál segíteni.
A másik ismertetőjele, hogy belátható időközönként keresi veled a kapcsolatot, - nem csak akkor, amikor kell neki valami, - és őszintén érdeklődik a sorsod felől, ráadásul végig is hallgat, - nem csak udvariasságból "oda löki a kötelezőt", (aztán a saját mondókáját fújva sorsodra hagy).
Volt ilyen barátom, mindig szóltam neki,hogy ne csináljon marhaságot.De ugyanazt követte el mindig,egy rossz kapcsolatban nyűglődött,panaszkodott,aztán ha szakított,lelkifurdalás miatt mindig visszamászott a langyos xba. És én voltam a rossz,mert a párjára mertem szólni valamit.
Már nem is találkozik velem,oda jutottunk. Több éves napi szintű barátság,beszélgetés után.
Ha nem írok neki mondjuk egy hétig,akkor még ő kérdezi,hogy csak nem haragszom,eltűntem.
Nyugodtan elmondhatom,hogy jelenleg egyetlen barátom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!