Neked van igazi barátod? Aki olyan, mintha a testvéred lenne? Akivel teljesen egy húron pendültök?
Nincs. De ez teljesen nyilvánvaló. Soha senkivel nem lehet olyan erős kapcsolatom, mint a testvéremmel. Vele együtt nőttünk fel, ugyanazt a nevelést kaptuk, minden családi eseményt együtt élünk át, és ott van a másik nekünk, amióta az eszünket tudjuk. Nem is tudom elképzelni az életet testvér nélkül, hisz mindig ott volt mellettem.
Ilyen kapcsolat soha, egyetlen barátnőmmel sem lehet.
Áh, az nem olyan. Tapasztalatból mondom. Az egyik barátnőm tulajdonképpen anyukámtól "örököltem", jó barátnők voltak az anyukájával. Majdnem egyszerre szültek, szóval egyidősek vagyunk a lánnyal.
De mégis, meg se közelíti a vele való kapcsolatom azt, ami a testvéremmel van. Nem vagyok ilyen misztikumot kereső ember, de egyre inkább úgy tűnik, tényleg rengeteget számít a vér. Már a tudat is, hogy ő a testvérem, és örökké a testvérem marad. Barátnőnél ilyen nincs. Ha reálisan látja az ember: a barátnő bármikor leléphet, és onnantól már nem barátnő. De a testvér mindig testvér marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!