Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége ennyire felszínes?
"Engem nem erdekelnek se a heteró se a biszexek. A melegek érdekelnek."
Elfogadom azt szépen, hogy téged nem a heterók meg a biszexek érdekelnek. Nem is azt akartuk elérni, hogy velük jöjj össze. Csak tudod kérdező, ha valaki elolvassa a kérdésed címét akkor az juthat az eszébe, hogy te azt hiszed, hogy a melegek rosszabbak a nem melegeknél és te többre is tartod a nem melegeket emiatt. Ezért ilyenkor felakarják hívni a figyelmedet, hogy ez nem igaz.
dec. 6. 15:09
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy aki a Magnumba jár, ne csodálkozzon, ha megb*sszák és nem hívják el egy forrócsokira, meg nem vesznek neki piros rózsát udvarlás gyanánt.. Ezt szebben nem tudtam megfogalmazni. Valószínű rossz helyen ismerkedsz..
dec. 6. 15:13
Ahogy a 11-es válaszoló is írta, nagyon az jött le, hogy kizárólagosnak gondolod ezt a melegeknél, én is csak erre próbáltam rávilágítani, de ennek ahogy nézem, lepontozás lett az eredménye.
dec. 6. 15:21
Kérdező, az igényeidről nem írsz. NEKED mik az igényeid? Erről egy betűt nem írtál. Hol ismerkedsz, személyesen vagy online? Erről egy betűt nem írtál. Komoly kapcsolataid voltak, vagy csak kalandod? Erről egy betűt nem írtál? A melegek TÖBBSÉGE felszínes, akkor kitalálom, te nem vagy felszínes, te vagy a kivétel, nyilván. Akkor mi a csudának mozogsz ilyen körökben? Na ezt rakd össze nekem!
dec. 6. 15:25
Aki izmos felsőtestű jóképű férfinak odaadja magát az szerintem pont az olcsó ellenkezője, kevesebb helyes férfi van mint átlagos pl, ha minden átlag palinak oda dobná magát akkor már érteném az olcsó kifejezést.
dec. 6. 15:27
16/40 A kérdező kommentje:
Tehát én akadok rosdzakra, hogy 10/10 nem akar komoly kapcsolatot, csak dugni. Értem.
16# Hát valamiért bevonzod a "rosszakat". Ezen gondolkodj el.. Nem lehet, hogy te sem akarsz valójában kapcsolatot, csak könnyebb a többi melegre hárítani a felelősséget, meg panaszkodni? Ha tudod, hogy 10/10 dugni akar, akkor gondolom te is voltál annyival, különben nem lenne ennyi tapasztalatod.
dec. 6. 16:29
Tudomásul kell venni,hogy lehet valaki akármilyen jószívű, emberséges és gondoskodó, párkapcsolatot akaró meleg - ha nem jó a kinézete, akkor eleve nem is ismerkednek vele.
Van olyan öreg is,aki nagyon emberséges, tiszta szívű,de az öregség és nem jó kinézet a mai világban off.
Egy ropogós segg, kemény farok, izomkötegek pedig azonnal hatást váltanak ki még ha csak fél órára is. Minden felgyorsult,nincs idő semmire, mindenki azonnal akar mindent,de semmi elköteleződéssel !
Ide jutott az élet, de nemcsak nálunk, hanem heteroknál is !
Csak a szerencsében bízhat, aki nem a kinézetet preferálja.
dec. 6. 16:34
A férfi ilyen!
Mindegy hogy meleg vagy heteró.
De mivel melegeknél 2férfi találkozik, elég egyértelmű hogy szex a randi vége.
A passzív női lélekkel megáldott fiuk tudom léteznek,
Csak én még nem találkoztam egyel sem mert a férfiakat szeretem.
dec. 6. 16:46
20/40 A kérdező kommentje:
17 hagy ismerjem már magam jobban nálad! Ez a bevontani dolog hatalmas butaság! En komoly kapcsolatot akarok, de a melegek nagy részének elég egy hello leszopsz? is, és idegennel szobára mennek. Akik ilyenek őket nemhogy komoly kapcsolatra nem méltatom, hanem arra sem, hogy a farkamat a szájukba adjam, mert önbecsülés nélküliek.
Kapcsolódó kérdések: