Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége ennyire felszínes?
Figyelt kérdés
Elég meglátniuk egy izmos felsőtestet, egy jóképű férfit, egy feszes popót, és máris szexelnek az illetővel. Semmi ismerkedés max pár órás semmit mondó bájcsevej, semmi személyes téma a szexen kívül. Ennyire "igénytelenek" egyesek, ilyen olcsón odadobják magukat idegeneknek?dec. 6. 14:34
2/40 A kérdező kommentje:
Én kizárólag ilyen magukat nem becsülő, olcsón adóakkal találkoztam.
dec. 6. 14:38
3/40 anonim válasza:
Ne hidd azt, hogy a heterók között nem lennének ilyenek. Csak ott az a helyzet, hogy a nők nem adják oda magukat olyan könnyen ezért nem jutnak szexhez, különben ők is ezt csinálnák. Nem kéne mindig a melegeket rosszabbnak beállítani.
4/40 Nemtomfantom válasza:
Mert aztán a heterók, vagy a biszexek annyira másképp működnek, véletlenül sincs közöttük a fentebb leírt önsztönvezérelt. Ez már nem szexuális preferenciához köthető dolog, hanem a mostani kornak és társadalomnak egy ilyen sajnálatos sajátossága.
5/40 anonim válasza:
2# Személyesen találkoztál ilyenekkel?
6/40 anonim válasza:
2# Csak mert a Gyakorit ne tekintsd reprezentatívnak, itt sokan csak fantáziálnak.
7/40 A kérdező kommentje:
Engem nem erdekelnek se a heteró se a biszexek. A melegek érdekelnek.
Igen, személyesen találkoztam ilyenekkel.
dec. 6. 15:02
8/40 anonim válasza:
Hát azért itt több infó kell, hogy te miért vonzod ezeket az embereket, mert nekem nem ez a benyomásom.
Sanszos tipp pl, hogy arc nélküli felsőtestes képed van esetleg társkeresőn és azzal próbálsz komolyat keresni, vagy csak nem akarod felvállalni a melegséged és a profilodról is egyértelmű ez, hogy diszkrét kapcsolatra keresel. Ezekből pl egyértelműen adódik, hogy egy ilyen profilt csak szexet keresők fognak betalálni.
9/40 anonim válasza:
Ha csak ilyenekkel találkozol, akkor nem lehet, hogy is ilyen körökben mozogsz, erre van igényed? Tudod, igény és kínálat megtalálja egymást.
10/40 anonim válasza:
javítva: Ha csak ilyenekkel találkozol, akkor nem lehet, hogy te is ilyen körökben mozogsz, erre van igényed? Tudod, igény és kínálat megtalálja egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!