Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek többsége ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek többsége ennyire felszínes?

Figyelt kérdés
Elég meglátniuk egy izmos felsőtestet, egy jóképű férfit, egy feszes popót, és máris szexelnek az illetővel. Semmi ismerkedés max pár órás semmit mondó bájcsevej, semmi személyes téma a szexen kívül. Ennyire "igénytelenek" egyesek, ilyen olcsón odadobják magukat idegeneknek?
dec. 6. 14:34
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Továbbra sem értem hogy jön ide az, hogy milyenek a heterók? Meleg vagyok, a melegek érdekelnek.
dec. 6. 17:03
 22/40 Jani Belucci ***** válasza:
88%
Talán eddig abban az illúzióban éltél, hogy a melegek egytől egyig monogám, élethosszig tartó kapcsolatban élnek?
dec. 6. 17:10
 23/40 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy ebben az illúzióban éltem? Komolyan mindenki megmondja mit gondolok? Na talán pont zek miatt van az, hogy a legtöbben alkalmatlanok komoly kacsolatra.
dec. 6. 17:12
 24/40 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, nagyon gáz a vergődésed.. Te most hisztizni, panaszkodni jöttél ide? Véletlenül se benned van a hiba, hanem megbélyegzed az egész meleg közösséget, hogy minden meleg felszínes, csak szexet akar. Kivéve te, persze.. Nézz magadba! Csak te vagy a helikopter?

Azért gondolom, hogy eddig ilyen körökben mozogtál, mert az írásod alapján, sok tapasztalatod van alkalmi szexek terén. Hány szexpartnered volt eddig? És eddig jók voltak? Mi volt az a pont, amikor azt mondtad, elég volt, komoly kapcsolatot akarok, nincsenek több légyottok? Erre válaszolj.

dec. 6. 17:19
 25/40 A kérdező kommentje:
Ok. Van itt az ide válaszolók között olyan, akinek hosszan tartó minimum 5 éves komoly kapcsolata volt?
dec. 6. 17:22
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Első közel 6 éves volt.Az utolsó pedig majdnem 5 éves.És nem én szakítottam egyiknél sem.

Ettől független tudom,hogy ma már egyik sem elképzelhető.Sokat változott az élet :/

# 18

dec. 6. 17:25
 27/40 A kérdező kommentje:
Nem volt szexpartnerem mert mondom komoly kapcsolatot szeretnék újra! Ugyanis nekem az volt. 6 évig tartott. Mert nem szexkapcsolatban gondolkodtam sosem. Van itt olyan akinek volt 6 évig tartó komoly monogám kapcsolata, vagy csak okoskodtok?
dec. 6. 17:26
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
27# És hogyan lett vége a 6 éves kapcsolatnak? 6 év azért az sok idő, ha ennyi ideig együtt voltatok, miért lett mégis vége?
dec. 6. 17:28
 29/40 A kérdező kommentje:
Mert elmúlt a szerelem, és egyre több lett a vita. Együtt is éltünk. Monogámiában. Azóta meg teljesen mindegy hol ismerkedem, mindenki csak szexet akar, és döbbenetes hogy mennyire nincs önbecsülésük. A melegek nagyon rossz irányba változtak. Tisztelet a kevés kivételnek.
dec. 6. 17:34
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nem a Romeot, Grindr-t, vagy a Magnumot ajánlom neked... Azt tudom tanácsolni, vannak meleg szervezetek, programokkal, esetleg csatlakozz hozzájuk. Ott sok sorstársad lehet. Egyébként úgy látom rajtad, nagyon kiégtél.
dec. 6. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!