Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg párok, ti hogyan és hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg párok, ti hogyan és hol töltitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Van aki nem a párjával hanem a szüleivel? Meséljetek picit

tegnapelőtt 00:57
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Én melegként egyébként meg vagyok keresztelve, voltam első áldozó, nekem itt meg is állt a folyamat. Annyit viszont évente megteszek, hogy anyámmal kettesben elmegyünk az éjféli misére. Csodás hangulata van annak. De ennél jobban én se vagyok vallásos.

Egyébként fura, de valahogy ennyi év kellemes otthoni karácsony után el sem tudnám képzelni, hogy 24-én csak a párommal legyek, szüleimet meg hagyjam magára. Bár valszeg a jelenlegi párommal máshogy nem is lesz, mert ő a szüleit nem vonja be a kapcsolatunkba, rólam nem is tudnak. Bár valszeg ha ő úgy dönt hogy otthon marad akkor is hazamennék vele szerintem. Nem tudom, másban nincs egy ilyen érzés? Persze ahol nagxon rossz a viszony, nulla szeretet van ott más a helyzetm

tegnap 13:59
 32/36 anonim ***** válasza:
53%
A 17-es vagyok: 30-as férfiak vagyunk, párom katolikus, én muszlim vagyok. Tudom, hogy szokatlan, de létezik ilyen is. Nem éppen a vallás körül forog a kapcsolatunk. Nálunk működik ez a minden páros évben tartott karácsony dolog. Ilyenkor a párom megy a családjához látogatóba karácsonyozni, nélkülem. Ebből sosem volt gond. Ramadánkor én sem várom el, hogy velem böjtöljön, engem az se zavar ha a szemem láttára eszik meg egy féldisznót Ramadán 3. napján, szíve joga. Szerintem minden azon múlik, hogy tud-e két ember kompromisszumot kötni. Mi tudunk, sőt egyszer elmentem vele templomba is kíváncsiságból.
tegnap 22:31
 33/36 A kérdező kommentje:
En ismerek zsidokat is akik karacsonyoznak. 😀 Manapsag barmi lehet.
tegnap 23:06
 34/36 anonim ***** válasza:

A magyarok tobbsege nem vallasos, megis unnepeli a karacsonyt.

Arrol szol, hogy a szeretteinkkel toltunk par napot, kikapcsolodunk, jol erezzuk magunkat egymassal.

Fura, hogy ebbol egy par egyik tagja ki akar maradni.

tegnap 23:58
 35/36 A kérdező kommentje:
Szerintem is. En kulfoldon elek, s nagyon sok mohamedant latok a karacsonyi vasarokon, es tetszik nekik nagyon. A templomokat is negnezegetik ilyenkor. Biztos, neked arnyaltabb a velemenyed, de ahogy itt az előző is irta, igazabol arrol van szo h a szeretteinkkel vagyunk. Jokat eszunk, pihenunk. Nem kell feltetlen a betlehemi jelenetet felidezni.
ma 00:29
 36/36 anonim ***** válasza:
Idén 23.-án a párom szüleinél leszünk vidéken, 24-25 az én szüleimnél Pesten, 27. pedig barátokkal. Szilveszterkor valószínüleg otthon, kettesben (nem vagyunk nagyon bulizósak), ha nem hívják be ügyelni. 30F
ma 02:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!