Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párok, ti hogyan és hol töltitek a karácsonyt?
Én melegként egyébként meg vagyok keresztelve, voltam első áldozó, nekem itt meg is állt a folyamat. Annyit viszont évente megteszek, hogy anyámmal kettesben elmegyünk az éjféli misére. Csodás hangulata van annak. De ennél jobban én se vagyok vallásos.
Egyébként fura, de valahogy ennyi év kellemes otthoni karácsony után el sem tudnám képzelni, hogy 24-én csak a párommal legyek, szüleimet meg hagyjam magára. Bár valszeg a jelenlegi párommal máshogy nem is lesz, mert ő a szüleit nem vonja be a kapcsolatunkba, rólam nem is tudnak. Bár valszeg ha ő úgy dönt hogy otthon marad akkor is hazamennék vele szerintem. Nem tudom, másban nincs egy ilyen érzés? Persze ahol nagxon rossz a viszony, nulla szeretet van ott más a helyzetm
A magyarok tobbsege nem vallasos, megis unnepeli a karacsonyt.
Arrol szol, hogy a szeretteinkkel toltunk par napot, kikapcsolodunk, jol erezzuk magunkat egymassal.
Fura, hogy ebbol egy par egyik tagja ki akar maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!