Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg párok, ti hogyan és hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg párok, ti hogyan és hol töltitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Van aki nem a párjával hanem a szüleivel? Meséljetek picit

tegnap 00:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9) ez így elég szomorúan hangzik. :(
tegnap 14:23
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

De azért nem leszel egyedül?

Sajnálom.

tegnap 15:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A családommal. Párom sajnos nincs, de még így is hálás vagyok a sorsnak, hogy a családommal mindig nyugodt és szép karácsonyokat tudunk megülni. Nincs túltolva, kis díszítés, és egy nyugodt, lazulós közös ebéd. :)
tegnap 16:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos úgy tűnik egyedül leszek.

44 éves vagyok, Debrecen környékén lakok.

tegnap 22:56
 15/25 A kérdező kommentje:
Nincs semmi családtag, akivel tudnád tölteni? Sajnos nekem is nagyon pici a családom. Bátyám 32, én 30, neki nincs családja. Apámnak volt testvére de meghalt, anyám egyke.
tegnap 22:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgozok az ünnepek alatt, de este a párommal leszünk otthon.
tegnap 23:20
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Párommal nagyon! eltérő vallásúak vagyunk, tehát minden páros évben van nálunk karácsony tartva. Idén lesz karácsonyfa, lakásdíszítés, meg minden, amit a párom csinálni akar, nem korlátozom, ez az ő éve. Tavaly nem volt sem fa, sem díszítés. Általában 24. és 27. közt valamelyik nap átjönnek a párom szülei ebédre és itt dekkolnak estig. Sose tudni mikor, melyik nap, mert nem szokásuk szólni. Tavaly szerencsére pont dolgoztam, megúsztam őket. Amúgy bírom őket, de a 9 óra sok belőlük egy nap.Én a családommal évek óta nem tartom a kapcsolatot, a telefont sem veszem fel nekik, mert ezt az életet "választottam". Évek óta így felváltva tartjuk a karácsonyt. A kaját illetően majonézes krumplisaláta, rántott csirke- vagy pulykamellel szokott lenni, tejszínes lencseleves füstösen, aszalt szilvával, esetleg rántott sajt rizzsel, vagy hasábbal, vagy amit épp megkívánunk. Tavaly pl. kacsazsíros, sütőben sült krumplikása volt a kaja. A böjt részét sose tartottuk be. Nem fogjuk hallal bebüdösíteni az egész lakást,meg amúgysem szeretjük annyira, ráadásul én nem vagyok keresztény, engem úgy annyira nem is érdekel ez a böjtös része a dolognak.
ma 01:00
 18/25 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem jó ha így megtudtatok egyezni. Ez csak erre az egy ünnepre vonatkozik?

ma 01:17
 19/25 anonim ***** válasza:

18.

Kemény lehet azért ez így a 17-eskének igaz ???

Csodálkozom, hogy egyálltalán hogyan tudnak így egy párt alkotni. 🤔

ma 02:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megtudnak egyezni akkor az jó és mind a két félnek jó. :)

Hány évesek valyon?

ma 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!