Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg párok, ti hogyan és hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg párok, ti hogyan és hol töltitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Van aki nem a párjával hanem a szüleivel? Meséljetek picit

ma 00:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

A kérdéstől függetlenül,így karácsony előtt azt kívánom minden meleg párnak,hogy boldogan és szeretetben éljék meg az ünnepeket /is/ és örüljenek egymásnak !

Akinek pedig nincs társa,az pedig kapja meg karácsonyra, akire vár és akivel nagy szeretetben és örömben léphet át az új évbe és életük jobb és szebb korszakába :)

ma 04:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Sajnos az első válaszoló második pontjába tartozom. Nagyon szeretnék évek óta társat (ötödik éve vagyok szingli), de családilag és munkahelyileg is megszerveztük már, hogy ne legyek legalább 23-24-én egyedül.

A magam részéről szintén kívánom minden társsal rendelkezőnek, hogy békében, társnélkülinek pedig azt, hogy a Jézuska meghozza azt neki, akire vágyik. ;-)

Hogy a kérdésre is feleljek: régen, amikor még élt a családom nagyrésze, a következőképpen teltek az ünnepek:

24-én vacsora az exem családjánál 6-7 óra körül, utána átugrás muteromhoz, ott is jött a Jézuska, 11 órára már talán haza is értünk, hogy a magunk fáját feldíszítsük.

25-én nálunk családi ebéd, aztán az exem és én mentünk külön, ő a másik nagymamájához, én az anyámhoz, de este közös vacsora és játék az exemék nagyszüleinél.

26-án az exem a nagyszüleihez, ahogy én is a sajátjaimhoz mentünk ebédre. Szerencsére vidéken volt kétévente 3 koncertünk, így ezt kihagytam minden második évben, mert reggel 7-kor már indultunk - ezt nagyon sajnálom, mert a találkozásokat nem lehet utólag pótolni. Nem vagyok nagyon idős, de a családom szinte teljesen elhalt, így hiába kezdtem el még novemberben a szervezést, az ünnepi napok elég foghíjasak lettek.

Tavaly, tavalyelőtt is szeretetben telt a karácsony pár napja, de inkább dolgoztam.

Ui: Pár éve beugrottam egy étterembe, ahol a nagy családi banzájokat rendeztük. Az egyik pincérnő megkérdezte, hogyhogy csak egyedül ültem be. Elmeséltem neki akkor, hogy éppen a temetőből jövök, csak megéheztem, de az egész nagy bagázsból már csak én élek.

ma 09:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom.

Azért remélem sikerül párt találni vagy legalább nem egyedül tölteni a karácsonyt. ? :)

ma 09:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

2-es válaszolónak mielőbbi társat és szeretetet kívánok !

A válaszom második csoportjához tartozom én is, de optimista vagyok :)

1 -es.

ma 10:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mind a két komoly párom Karácsony előtt érkezett az életembe, 25-öt vagy 26-ot együtt töltöttük, 1 év múlva pedig mind a ketten a családomat választották 24-re. Én pedig kereken megmondtam a szüleimnek, hogy itt lesz velem a párom. Apámnak voltak gondjai, viszont nálunk anyum volt a főnök. :-)
ma 10:27
 6/13 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Előtte karácsonyozunk kettesben, aztán külön-külön mindenki a saját családjával. Az ország egyik és másik végében laknak szüleink, az nem opció, hogy kétszer keresztül utazzuk az országot széltében vonattal.
ma 10:42
 7/13 A kérdező kommentje:

6) szüleim pestiek, párom szülei zalaiak. Vonattal 3 óra Pestről. Mi is egy 10 nappal előtte karácsonyozunk, aztán karacsonykor mindenki otthon lesz. Szilveszter megint együtt. Közben pár nap wellness hetvege anyámmal.

Kettes, hany eves vagy ha szabad tudnunk? Sajnos en is felek az altalad leirtaktol. A szuleim nem lesznek mindig itt, meg idosek is, igy erre nem szamithatok orokke.

ma 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgozok 24-25-26- án is este, mert így könnyebb elviselni a magányt.

Sajnos nincs nő az életemben, és ezért nekem 4 éve fekete Karácsony van.

BLACK Christmas. 😥😢😭

Mindenkinek sok örömet és boldogságot kivánok akinek van párja.👫

És természetesen: BUÉK.

ma 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

24.én 13óráig dolgozok.

Haza érek, kicsit takarítok

Mert akkor már 2hete minden nap dolgozni fogok napi 10órát,és retekbe nem tudok pihenni.

Este szendvics, alvás.

25.csinálok magamnak egy ünnepi rántottát bezabálom, Spongyabobot nézek és nagyot alszok 27reggel irány a meló.

Dec31.én is 13óráig dolgozok takarítás és alvás. Jan. 2.án meló.

ma 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Én minden nap, minden este dolgozok.

Így enyhítem a bajt.

Önkielegítést végzek, ez lessz a Karácsonyi ajándék. /Sajnos./

8.#

ma 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!