Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti hogyan töltitek a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Főként azok válasza érdekel, akik párkapcsolatban vannak. Nálunk a párom szülei nem tudnak rólam, és mondja hogy jobb is így. Nem igazán akarja őket beavatni a magánéletébe. A szüleim tudnak arról, hogy van barátom, de eddig sosem akartak a párommal talalkozni. Így idén is külön lesz a karácsony.szept. 14. 23:26
1/18 anonim válasza:
Szeptember van more. Amúgy 2 évente szoktunk karácsonyozni, mert én nem vagyok keresztény és minden 2. évben az van, hogy nincs karácsonyfa meg díszek stb marhaság, mert amúgy se szeretem. Az én szüleim sem tudják, hogy egy férfivel élek együtt, szerencsére jó messzire költöztem tőlük. Idén lesz fa meg minden, mert az idei a párom éve és ő szereti túlzásba vinni a karácsony szellemét. Az anyja át szokott jönni egyébként, de ennyi.
2/18 A kérdező kommentje:
Most mar hogy vege a nyarnak, rossz ido van, jon az arviz, ilyenkor bekuckozunk :D s igen, elkezdunk gondolni a karacsonyra.
szept. 15. 00:02
3/18 anonim válasza:
Fura, de már nekem is eszembe jutott a karácsony. Pedig tényleg szeptember van, és félek is tőle, félek hogy nagy egyedül leszek.
4/18 anonim válasza:
Valamelyik napon dolgozni fogok.
Meg itthon leszünk.
5/18 anonim válasza:
Elutazom, mivel sokadik magányos karácsonyom. Hegyekbe valahová,ahol nyugi van és csend, ahol nagy sétákon, jó levegőn tudok gondolkodni az életről.
6/18 anonim válasza:
Megkérdezhetem hova melyik hegyekbe szoktál menni?
Itthon vagy külföldön?
Köszönöm:)
7/18 anonim válasza:
Mind a két komolyabb párommal Karácsony előtt hetekkel jöttem össze és már azonnal töltöttünk együtt 1 napot a Karácsonyból, az első párommal kivettünk egy helyszínt, 1 év múlva nálunk itt töltötte a Karácsony elejét 24-25 között. Egyértelmű volt számunkra 1 év elteltével, hogy 24.-e együtt. Közben anyummal élek. Jelenlegi párom pedig már itt él.
8/18 A kérdező kommentje:
Azt nehezen tudnam elképzelni, hogy pl 24-ét együtt töltsük, mikor a szülei nem is tudnak rólam.
szept. 15. 12:27
9/18 anonim válasza:
6- hoz:Változó, hogy melyik hegyekbe. Tavaly a Bakonyban voltam, idén a Mátra van terve véve. Külföldön nem járok hegyekbe :)
5 - ös
10/18 anonim válasza:
Én utazom.Tavaly Tanzániában voltam,idén Peruba készülök..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!