Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg párok, ti hogyan és hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg párok, ti hogyan és hol töltitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Van aki nem a párjával hanem a szüleivel? Meséljetek picit

tegnap 00:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok vallásos és konkrétan katolikus pár mellett egyház-ellenes vagyok más hittel, de tényleg nálunk sem megy ez ilyen szélsőségbe. Abszolút van közös pontunk és van Karácsony. Igazából az egész családom nem vallás-alappal és nem Jézussal tartott Karácsonyt, már csak megszokásból. Pont nemrégiben gondolkodtam, hogy milyen más hitvilágú ünneplés volna és mit tarthatnánk. Valójában a "nagy" katolikus párom nem zárkózott el. Pedig szülővidékén járt misére és itt temetésen mormolta a pappal együtt a kántálást. (Attól megőrültem...) Viszont amiket találtam, azok már tényleg nagyon elütnek...

Ráadásul 17. párja valószínűleg csővallásos, na azt már én nem tolerálom. Én konkrétan kikötöttem páromnak, hogy mellettem semmit sem gyakorolhat a lakásunkban. Ebben pedig én vagyok keménykötésű, hogy hozzám nem lehet behozni. Kénytelen volt elfogadni, de nagyon könnyen vette az akadályt. :-)

Aztán olyan dolgok történtek nálam, hogy most amiatt nem nagyon fogunk tartani Karácsonyt... Fa teljesen feldíszítve van elrakva, elmúlt néhány évben így sem volt nagy durranás, holnapi estére felhelyezem a fát, és csak úgy leszünk Karácsonykor.

ma 08:13
 22/31 anonim ***** válasza:
Utolsónak nem irigylem a párját,valaki ennyire megalázza a párját,mert ő másban hisz..
ma 08:17
 23/31 anonim ***** válasza:

Gratulálok, hogy így kifordítottad! :D :D Ráadásul eléggé makacs és önfejű ahhoz, hogy nem tudnám megalázni.

Értelmezd: van közös pontunk a hitben és elfogadtattuk egymással a közös pontokat a közös élethez. Mivel fordítva ő sem erőltetheti rám, hogy ellenérzést kiváltó helyzetet behozzon. Kell kompromisszum és a határ felállítása. Nálam ez volt a határ, amit ő elfogadott. Pontosan ez a baj a 17.-nél.

ma 08:41
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
22!Engem már az is megleptt hogy egy selet búza vallásos..Ezek mind problémásak..
ma 08:43
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig elutazunk, eddig altalaban meleg helyre mentunk, tengerpart melle, de iden Finnorszagba megyunk, Rovaniemibe.
ma 10:38
 26/31 anonim ***** válasza:

25.

AHHHHH.

Ez asztán nem piskóta.

Érezzétek magatokat nagyon jól. 🌲🥳

ma 11:16
 27/31 anonim ***** válasza:

Jó pihenést nektek.

Mi is elakartunk utazni a párommal, de most nem jött össze.

Ketten mentek? :)

ma 11:23
 28/31 anonim ***** válasza:
#27 igen, kettesben.
ma 12:06
 29/31 anonim ***** válasza:

De jó.

Érezzétek jól magatokat :)

Voltatok több helyen már?

Hány évesek vagytok?

ma 12:15
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 5 éve vagyunk egyutt, mindig elmentunk valahova. Tenerife, Miami, Mexico, Costa Rica volt eddig. 39/47 evesek vagyunk
ma 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!