Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párok, ti hogyan és hol töltitek a karácsonyt?
Én sem vagyok vallásos és konkrétan katolikus pár mellett egyház-ellenes vagyok más hittel, de tényleg nálunk sem megy ez ilyen szélsőségbe. Abszolút van közös pontunk és van Karácsony. Igazából az egész családom nem vallás-alappal és nem Jézussal tartott Karácsonyt, már csak megszokásból. Pont nemrégiben gondolkodtam, hogy milyen más hitvilágú ünneplés volna és mit tarthatnánk. Valójában a "nagy" katolikus párom nem zárkózott el. Pedig szülővidékén járt misére és itt temetésen mormolta a pappal együtt a kántálást. (Attól megőrültem...) Viszont amiket találtam, azok már tényleg nagyon elütnek...
Ráadásul 17. párja valószínűleg csővallásos, na azt már én nem tolerálom. Én konkrétan kikötöttem páromnak, hogy mellettem semmit sem gyakorolhat a lakásunkban. Ebben pedig én vagyok keménykötésű, hogy hozzám nem lehet behozni. Kénytelen volt elfogadni, de nagyon könnyen vette az akadályt. :-)
Aztán olyan dolgok történtek nálam, hogy most amiatt nem nagyon fogunk tartani Karácsonyt... Fa teljesen feldíszítve van elrakva, elmúlt néhány évben így sem volt nagy durranás, holnapi estére felhelyezem a fát, és csak úgy leszünk Karácsonykor.
Gratulálok, hogy így kifordítottad! :D :D Ráadásul eléggé makacs és önfejű ahhoz, hogy nem tudnám megalázni.
Értelmezd: van közös pontunk a hitben és elfogadtattuk egymással a közös pontokat a közös élethez. Mivel fordítva ő sem erőltetheti rám, hogy ellenérzést kiváltó helyzetet behozzon. Kell kompromisszum és a határ felállítása. Nálam ez volt a határ, amit ő elfogadott. Pontosan ez a baj a 17.-nél.
25.
AHHHHH.
Ez asztán nem piskóta.
Érezzétek magatokat nagyon jól. 🌲🥳
Jó pihenést nektek.
Mi is elakartunk utazni a párommal, de most nem jött össze.
Ketten mentek? :)
De jó.
Érezzétek jól magatokat :)
Voltatok több helyen már?
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!