Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párok, ti hogyan és hol töltitek a karácsonyt?
Én sem vagyok vallásos és konkrétan katolikus pár mellett egyház-ellenes vagyok más hittel, de tényleg nálunk sem megy ez ilyen szélsőségbe. Abszolút van közös pontunk és van Karácsony. Igazából az egész családom nem vallás-alappal és nem Jézussal tartott Karácsonyt, már csak megszokásból. Pont nemrégiben gondolkodtam, hogy milyen más hitvilágú ünneplés volna és mit tarthatnánk. Valójában a "nagy" katolikus párom nem zárkózott el. Pedig szülővidékén járt misére és itt temetésen mormolta a pappal együtt a kántálást. (Attól megőrültem...) Viszont amiket találtam, azok már tényleg nagyon elütnek...
Ráadásul 17. párja valószínűleg csővallásos, na azt már én nem tolerálom. Én konkrétan kikötöttem páromnak, hogy mellettem semmit sem gyakorolhat a lakásunkban. Ebben pedig én vagyok keménykötésű, hogy hozzám nem lehet behozni. Kénytelen volt elfogadni, de nagyon könnyen vette az akadályt. :-)
Aztán olyan dolgok történtek nálam, hogy most amiatt nem nagyon fogunk tartani Karácsonyt... Fa teljesen feldíszítve van elrakva, elmúlt néhány évben így sem volt nagy durranás, holnapi estére felhelyezem a fát, és csak úgy leszünk Karácsonykor.
Gratulálok, hogy így kifordítottad! :D :D Ráadásul eléggé makacs és önfejű ahhoz, hogy nem tudnám megalázni.
Értelmezd: van közös pontunk a hitben és elfogadtattuk egymással a közös pontokat a közös élethez. Mivel fordítva ő sem erőltetheti rám, hogy ellenérzést kiváltó helyzetet behozzon. Kell kompromisszum és a határ felállítása. Nálam ez volt a határ, amit ő elfogadott. Pontosan ez a baj a 17.-nél.
25.
AHHHHH.
Ez asztán nem piskóta.
Érezzétek magatokat nagyon jól. 🌲🥳
Jó pihenést nektek.
Mi is elakartunk utazni a párommal, de most nem jött össze.
Ketten mentek? :)
De jó.
Érezzétek jól magatokat :)
Voltatok több helyen már?
Hány évesek vagytok?
Én melegként egyébként meg vagyok keresztelve, voltam első áldozó, nekem itt meg is állt a folyamat. Annyit viszont évente megteszek, hogy anyámmal kettesben elmegyünk az éjféli misére. Csodás hangulata van annak. De ennél jobban én se vagyok vallásos.
Egyébként fura, de valahogy ennyi év kellemes otthoni karácsony után el sem tudnám képzelni, hogy 24-én csak a párommal legyek, szüleimet meg hagyjam magára. Bár valszeg a jelenlegi párommal máshogy nem is lesz, mert ő a szüleit nem vonja be a kapcsolatunkba, rólam nem is tudnak. Bár valszeg ha ő úgy dönt hogy otthon marad akkor is hazamennék vele szerintem. Nem tudom, másban nincs egy ilyen érzés? Persze ahol nagxon rossz a viszony, nulla szeretet van ott más a helyzetm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!