Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen spontán meleg élményed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen spontán meleg élményed volt már?

Figyelt kérdés
Tehát, ami nem volt előre tervezve, hanem csak úgy jött.
nov. 21. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
nov. 21. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Összefutottam meztelenül Szíjjártó Péterrel egy nudista strandon
nov. 21. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Pont szinte 1 hónapja történt, a Balatonnál szálltam meg, mert arra a hosszúhétvégére terveztem biciklivel egy egy napos Balaton kerülést, ami sikerült is, vacsora után pedig lementem a szálloda wellness részlegébe, hogy picit kiáztassam magam a 200km után, egy fickó volt a vízben.

A medence legmesszebb lévő részén ült, és ami fura volt, hogy amint beültem a vízbe, egyből odaúszott és mellém ült, de nem szólt egy szót sem.

Pár percig ültünk így, elég kínos volt, majd elkezdett előttem úszkálni, és visszaült mellém, majd ezek után szinte egyből el is indult ki a medencéből.

Egy pici hatásszünet után úgy gondoltam, hogy követem, és megnézem, hogy mi lesz ebből a sztoriból, az egyik szaunába ment be, én is mentem utána, most én ültem mellé, de itt sem szólt hozzám semmit, csak párszor tetőtől talpig felmért, közben láttam, hogy úgy áll a farka mint a gerely, lenéztem a farkára, vissza az arcára, ismét le az arcára, megnyaltam a szám (nem tudom, hogy honnan jutott ez az eszembe, elég béna lehetett így külső szemmel) :D

Megfogta a kezem, és mondta, hogy menjünk zuhanyozni, aztán kövessem, én követtem, kérdezte, hogy van-e nálam gumi, mondom van, azt mondta jó, akkor vigyem el az én szobámba, odavittem, leszopatott, megdugott, és se szó se beszéd elment.

Az egész nagyon fura volt már alapból is, mert nem megszólított vagy valami, hanem mint aki nem tud beszélni, szex alatt sem váltottunk egy szót sem, nem is csókolóztunk, hanem mind egy robot csak megdugott, és tényleg amint elélvezett, nem mondott semmit, csak felvette a köpenyt és elment :D

nov. 21. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Legalább jó volt a szex?

nov. 22. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!