Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb spontán élményetek nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
aug. 12. 19:18
1/14 anonim válasza:
Ma villantott véletlen egy 55-69 év körüli hölgy a 4-6 villamoson. Most volt 17:55 körül. Zöldes fekete egyberuhát viselt, és úgy tűnt a pinciját láttam 😍
2/14 anonim válasza:
Két sráccal volt már uszodában zuhanyzóban. Talán érek voltam eddig legjobbak
3/14 anonim válasza:
1-2 bók a farokméretemre volt a max nyilvános helyen
4/14 anonim válasza:
#3 bezzeg nekem nem bókoltak, pedig elég jó formában voltam (sok izom, és 9% alatti testzsír)
Igaz hetero vagyok, de azért az egómnak jól esett volna pl egy strand zuhanyzóban
5/14 anonim válasza:
Én izmos se vagyok, max a farkam az... 😃
7/14 anonim válasza:
Piszoárnál leskelődés, majd beszélgetés és egymás kielégítése. Azóta is jóban vagyunk.
8/14 anonim válasza:
Termálfürdőben hagytam magam felszedni. Aztán a WC-ben leszoptuk egymást.
9/14 anonim válasza:
Egy gyors cumi a libegőn. De csak a marhulás kedvéért, nem volt idő befejezni. Még be is van kamerázva valahol a felső állomáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!