Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt spontán élményetek idegennel?
Figyelt kérdés
Bármiféle, akár csak flörtölés, persze kategóriának megfelelően azonos nemmel. Lenne kedved elmesélni hogy történt?máj. 17. 17:48
1/13 anonim válasza:
Beszélgettem vele, hogy milyen transzként élni. Tetszett neki a nyitottságom és mondtam hogy kanos vagyok, és nem volt részem még ilyen élményben. Megkérdeztem, hogy valamikor megdughatom-e?? Bezárta az üzletet és átmentünk a lakó részre. Ágyra feküdtünk és 69be kezdtük a dolgot, hatalmas volt neki, nyugalmi állapotban is méretes volt. Úgy még lecsúszott a torkomon, de utána már nem. Számba elment. Mondtam hogy akarok képeket erről a napról. Mai napig megvan ahogy a farkunk összemértük, arról a fotó. Szex is volt. Óriási élmény volt mert első anál élményem vele történt.. megmutatta hogy kell előkészíteni magam (beöntés) meg is csináltam és utána én voltam a fogadó fél. Aznap mindketten jókat adtunk egymásnak. Utána a spontán szexrandiból pár év hosszú szexbarátság lett. Megedzett. Azóta punciban órákig elvagyok. :) Anál után uncsi. Na meg puncit nyalni se akkora élvezet mint szopni. Sajna csajokkal tudok érzelmet kialakítani, így most monogám kapcsolatban hiányzik a kukis partner.. de egy-két csajszi és jelenlegi párom is imádja ha a felcsatolhatóssal megdug. :))))
2/13 anonim válasza:
Egy osztálytársam tesója a szallagavató után valamit vicceskedett. Mondtam, hogy "Kapd be" erre benyőgte, hogy oké. Én meg mondtam, hogy oké gyere. Azt hittem viccel. Nem viccelt. Leszopott a WC-ben. Később sokszor rámírt nem ismétlünk-e stb. De zavart, hogy a tesója a spanom. Pedig jól szopott.
3/13 anonim válasza:
Moziba volt egy kis flort aztán egyszer kétszer dugtunk
4/13 anonim válasza:
Uszodában volt, láttam, hogy kanos és kivertük, utána még pár alkalommal szintén. De nem a medencében, a zuhanyzó részen.
5/13 anonim válasza:
Nekem strandon volt ilyen.Többször találkozott a tekintetünk,valahogy mindig egymás közelében voltunk és rám köszönt,kérdezte kivel vagyok.Dumáltunk,ittunk egy sört együtt,aztán mondta hogy elugrik wc-re.Volt valami sejtető abban ahogy mondta,én is megyek mondtam neki.Aztán persze egymás mellett álltunk a piszoárnál és egyértelművé vált a kíváncsiskodásunk,néztük egymásét.Ezután kérdeztem tőle hogy elvonulunk valahova?Igent mondott,így hát elmentünk egy olyan helyre ahol nyugodtan ellazulhatunk.Egymás mellé ültünk,elkezdtük egymásét símogatni,gyúrni,aztán kivertük egymásnak...
7/13 anonim válasza:
1-es ha a transzokat nokent elfogadod, akkor erzelmet is kellene erezned irantuk. Legyel transz novel hosszu tavon (orokre, ferfi es "noi" dolog is megvan veluk) jobban jarsz te is, meg a jelenlegi parod is lehet olyannal aki valojaban ertekeli a testet, noi mivoltat. Mert most konkretan csak sajnalod, hogy nincs fasza ..
8/13 anonim válasza:
Volt
Bar annyira nem volt idegen mert parszor lattam
Katonasagnal zuanyzoba szexeltunk egymassal
10/13 anonim válasza:
Strandon egy férfi úgy nézett rám, hogy már attól merevedésem lett. Kicsit beszélgettünk, majd a WC-ben leszoptuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!