Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti örültök, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti örültök, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Sok helyről, pl pszihológusoktól is azt hallom előadásokon pl, hogy a melegséggel nincsen baj, ez van, el kell fogadni.

Ez úgy hangzik, hogy ha lenne ellenszere a melegségnek akkor jobb lenne gyógyítani is, de mivel nincsen így hát ez van.

Ti mint melegek változtatnátok magatokon?

Van annyira jó életetek, belső harmóniátok, szerelmi életetek, hogy kifejezetten örültök annak, hogy melegek vagytok és, ha lenne egy útja a heterová váláshoz akkor is melegek maradnátok?

nov. 21. 17:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én is büszke magyar vagyok és én is utálom a Fideszt! Nincs ebben semmi meglepő

dec. 9. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
De, sajnos van. Az egysíkú, ostoba, kritikátlan gondolkodás. Szépen elvittétek a kérdést politikai síkra.
dec. 9. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

#10:

"annak sem örülök, hogy magyar vagyok", alatta:

"És a magyarságomra is büszke vagyok"

Az kom gec...

dec. 9. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

örülni =/= büszkének lenni

dec. 10. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!