Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti örültök, hogy melegek vagytok?
Sok helyről, pl pszihológusoktól is azt hallom előadásokon pl, hogy a melegséggel nincsen baj, ez van, el kell fogadni.
Ez úgy hangzik, hogy ha lenne ellenszere a melegségnek akkor jobb lenne gyógyítani is, de mivel nincsen így hát ez van.
Ti mint melegek változtatnátok magatokon?
Van annyira jó életetek, belső harmóniátok, szerelmi életetek, hogy kifejezetten örültök annak, hogy melegek vagytok és, ha lenne egy útja a heterová váláshoz akkor is melegek maradnátok?
Én nagyon örülök, hogy meleg vagyok. Soha nem is akartam hetero lenni. Ha lenne rá "gyógymód" akkor azt egyből elutasítanám. Pont most válaszoltam meg egy kérdést ugyanebben a kategóriában ahol leírtam miért is örülök ennek. Belinkelem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
(az első válaszoló vagyok ott).
Nem örülök neki, de nem is bánom. Egyedül az zavar, hogy létezik homofóbia is.
Ha lenne "ellenszere", nem élnék vele.
Nem örülök neki
Könyebb az élet heteróként
De rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb, amit lehet 100heteró élet alatt se lehet megtapasztalni.
Szerintem ez egy értelmetlen kérdés.
Ha valaki nem is örül neki, mert felteszem, hogy van ilyen, akkor sem tud változtatni rajta.
"...ha lenne egy útja a heterová váláshoz..."
Valakinél a szexuális orientáció spontán változik. Szexuális fluiditásnak hívják. Nem arról van tehát szó, hogy valaki bizonytalan, vagy bi, hanem arról, hogy időnként másként határozza meg a vonzalmát. Ha ez lehetséges, akkor felmerül a kérdés, hogy megállja-e a helyét ez a széles körben elterjedt nézet, csak erről nem igazán szeretnek ma beszélni... :D
Nem, annak sem örülök, hogy magyar vagyok.
De büszke vagyok, hogy felvállalom a melegséget
És a magyarságomra is büszke vagyok és nem engedem, hogy a homofób kormányzat megszabja, hogy ki a jó magyar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!